VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERÇOŞKUN'DAN İHH'YA TAM DESTEK

16 Ocak 2014

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “20 yıldır, dünyanın 136 ülkesinde yardım faaliyetinde bulunan yasal, ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “20 yıldır, dünyanın 136 ülkesinde yardım faaliyetinde bulunan yasal, şeffaf ve halka açık bir yardım kuruluşunun Kilis bürosunda, sabah saat 06.20'de arama yapılması oldukça manidardır” dedi.

İHH'ya yönelik yapılan operasyon hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “İHH her gün toplum içerisinde, basının önünde ve halkımızın yanında olan bir yardım kuruluşudur. Emniyetten, gerekse savcılıktan yapılacak bir davete icabet edebilecekleri bilinmesine rağmen, saat 06.20'de İHH Kilis bürosuna arama yapılması istenmesi manidardır. İHH Kilis Ofisi'nde çalışan bir personel hakkında olduğu iddia edilen operasyon, ilginç bir şekilde personelin evinde değil de İHH ofisinde gerçekleştirilmiştir. Diğer yandan güvenlik güçleri operasyon sırasında illegal olarak el koydukları bilgisayarları ve dokümanları inceleyip herhangi bir şey bulamamış ve sonrasında iade etmiştir” ifadelerini kullandı.

İSRAİL OYUNU…

Bu operasyonun gerçekleştirilme şekli, İllegal örgütler ve İHH arasında bağlantı kurma çabalarının yeni bir aşamaya ulaştığını göstermektedir. İHH 20 yıldır dünyanın dört bir yanında insani yardım çalışmalarında bulunmaktadır. İHH, Türkiye merkezli yasal ve şeffaf bir kurum olduğu için tüm bu yalan iddia ve saldırılar sonuçsuz kalmıştır. Özellikle Bosna, Kosova, Çeçenistan, Filistin, Somali ve Suriye'de işgalci ve baskıcı rejimlerce tehdit olarak görülmüş. İsrail'in Mavi Marmara saldırısı bu itibarsızlaştırma sürecinde bir dönüm noktası olmuştur' dedi.

"NEYE, KİME VE NEREYE HİZMET ETTİĞİ AÇIK OLAN BU OPERASYONU KINIYORUM"

Ali Ercoşkun, “Dünyanın 136 ülkesinde insani yardım çalışmaları yürüten bir kurumun batılı ülkelerin özellikle de İsrail, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin politikaları ile uyuşmazlık yaşaması oldukça normaldir. İHH, insani yardım çalışmalarını sürdürürken dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin koşulsuz olarak tüm muhtaçları korumak üzere hareket etmektedir. Neye, kime ve nereye hizmet ettiği açık olan bu ahlaksız operasyonu kınıyor ve her zaman İHH'nın yanında olduğumu kamuoyuna duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    17 Ocak 2014 • 13:00
    haklısınız vekilim bende destekliyorum ve yardımları yanı başımdaki yardım yerine bırakıyorum...ihtiyacı olan kim olursa olsun müslümanlık yardımseverliktir...unutmayalım sepremde hiç beklemediğimiz ülkelerden yardım geldi....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.