VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYEDEN SERT TEPKİ...

16 Ocak 2014

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Paşaköy Mahallesi’nde içme suyu şebekesinde meydana gelen arızanın ...

Bolu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Paşaköy Mahallesi’nde içme suyu şebekesinde meydana gelen arızanın bazı basın yayın organları tarafından patlama olmuş şeklinde gerçeği yansıtmayan iftira dolu yayınlarla kasıtlı olarak Bolu Belediyesi aleyhinde iftira kampanyası başlattıkları ifade edildi.

AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE TER VERİLDİ;

“İlimiz Paşaköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde, mahalle içi içme suyu şebekesinde arıza meydana gelmiş ve Belediye ekipleri tarafından kısa süre içerisinde arızaya müdahale edilerek su kesintisi yaşanmasının önüne geçilmiştir.Yaşanan arıza sonrası ilimizdeki bazı yerel gazetelerde ana isale hattının patladığı yönünde asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberler yer almıştır.

Sözde gazetelerin “İçme suyu hattında 67’inci patlama” ve “İçme suyu ana hattında bu sabah 67’inci patlama” başlıkları ile verdiği haberler kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir. Bu gazetelerin asılsız, gerçeği yansıtmayan ve iftira amaçlı yaptığı yayınlarla Bolu Belediyesi’ne karşı karalama çabası içinde oldukları açıkça ortaya çıkmaktadır.

Yapılan bu asılsız haberlerle, kamuoyunda korku yaratılmaya çalışılıp, bir mahallede yaşanan şebeke arızasını, ana isale hattında bir patlama olmuş gibi yansıtarak Bolu Belediyesi’ne karşı halk üzerinde bir tepki oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Sonuç olarak sözde gazetelerin Paşaköy Mahallesi’nde meydana gelen bir şebeke arızasını, “İçme suyu ana hattında patlama meydana geldi” başlıkları ile manşetlere taşıması ise habercilik ilkeleri ile bağdaşmamaktadır.

Halkımızın bu haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, asılsız haber yapan bu basın kuruluşları hakkında da yasal işlemin yapılacağını saygı ile duyururuz.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.