VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖNETİME TAM DESTEK

15 Ocak 2014

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güngör ve beraberindeki basın mensupları, Boluspor Kulübü'nü ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu Başkanı Caner Güngör ve beraberindeki basın mensupları, Boluspor Kulübü'nü ziyaret ederek yeni başkan ve yönetimine destek verdiler.

İki hafta önce yapılan Olağanüstü Kongre'de Boluspor'un yeni başkanı seçilen Savaş Abak'a destek ziyaretleri sürüyor. Son olarak Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensupları, kulübü ziyaret ederek yeni başkan ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.BGC Başkanı Caner Güngör, İzzet Baysal'dan sonra kentin ikinci büyük değerinin Boluspor olduğunu söyleyerek, "Ligde pek iyi durumda olduğumuz söylenemez. Bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçen kulübe genç bir başkan adayı sahip çıktı. Biz de BGC olarak kendilerinin yanında olduğumuzu ifade ediyorum. Gazeteciler olarak bizler de Boluspor'un yanında ve destekçisi olacağız. Yeni yönetiminize bu kutsal görevde başarılar diliyoruz" dedi.Boluspor Başkanı Savaş Abak da basın mensuplarına teşekkür ederek, "Bizler genç bir yönetim kurulu olarak Boluspor'un sahipsiz kalmayacağını herkese gösterdik. Bu yüzden kulübün sahipsiz olmadığını herkese göstermek için aday olduk. Ben her zaman doğru haberin arkasında dururum. Ancak ağzımızdan çıkmadan yazılan her haberin de takipçisi olacağımızı bilmenizi isterim. Eleştirilere her zaman açığız. Ancak bu eleştiriler yapılırken kulübün menfaatleri düşünülmelidir. Sizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.