VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK MAHALLESİ'NDEN TAM NOT!

15 Ocak 2014

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında ...

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Sağlık Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Halk, doğalgazın gelmesiyle rahat ettiklerini söyledi.

 

Kalabalık bir partili grubu ile Bolu’nun en büyük mahallesinde gövde gösterisi yapan Ak Partililere, Sağlık Mahallesi sakinleri tam destek verdi. Başkan Yılmaz konuşmasında, Bolu’da hizmetin, barışın ve huzurun devam edeceğini belirterek, “Biz Bolu’nun hizmetkarıyız. Bolu bizimle hizmet gördü. Barışı, huzuru ve değişimi yaşadı. Bu büyük değişim 30 Mart'tan sonrada devam edecek. Halkımızın çalışmalardan memnun olmaları bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Yılmaz’ı sevgi gösterileriyle karşılayan mahalle sakinleri, mahallelerine doğalgaz geldiği için kışın soğuklarda çok rahat ettiklerini belirterek, çalışmalarından dolayı başkana teşekkür ettiler. Sağlık Mahallesi’nde yapılan değişim ve gelişime dikkat çeken Alaaddin Yılmaz, “Bolu’nun en büyük mahallesindeyiz. Sağlık Mahallesi, diğer mahallerimiz gibi bizim için çok önemli bir mahallemiz. Burada çok büyük çalışmalar gerçekleştirdik. Çevre yolunu kanalın etrafından bu mahallemizden geçirdik. Bolu’nun en büyük ilkokulunun yapılması için yerini tahsis ederek Yunus Emre İlkokulu’nun TOKİ’ye yaptırılmasını sağladık. Çok hızlı bir şekilde Sağlık Mahallesi başta olmak üzere halkımızın modern bir şehirde yaşaması için bütün gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.