VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'YU YASA BOĞAN ÖLÜM!

11 Ocak 2014

Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'in yeğeni Uğur Demir İzmit'in ...

Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir'in yeğeni Uğur Demir İzmit'in Derince ilçesinde geçirdiği trafik kazasında 25 yaşında hayatını kaybetti. Uğur Demir'in yolda gördüğü bir kazaya yardım etmek için  arabadan indiği ve bu sırada hızla gelen TIR'ın altında kaldığı belirtildi.

Özel Çağsu Hastanesi'nde çalışan Uğur Demir ilaç ve malzeme almak için ambulas ile yola çıktı. Uğur Demir ve ismi henüz belirlenemeyen ambulans şöförü, İzmit yakınlarında gördükleri bir kaza için yol kenarında durdular. Daha sonra yardım için arabadan inen Uğur Demir ve ambulans şöförü arkadan gelen bir başka tırın altında kaldılar. Uğur Demir olay yerinde hayatını kaybederken, ambulans şöförü kazadan yaralı kurtuldu. Bilinci açık olan ambulans şöförünün İzmitte bir hastenede tedavi altına alındığı ögrenildi.

ARKADAŞLARI YIKILDI

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Uğur Demir'in ailesi ve yakınları olay sonrasında büyük üzüntü yaşarken cenazenin gece yarısı Bolu'ya getirildiği öğrenildi. Uğur Demir'in arkadaşları ölüm haberi sonrasında Demir'in Facebook sayfasına duygu dolu sözler yazdılar.

Uğur Demir'in cenazesi Pazar günü öğle namazından sonra Siteler Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı'na defnedilecek. 

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    10 Ocak 2014 • 13:00
    allah rahmet eylesin ailesine sapır versin...efendi cocuğa benziyor...
  • Sibel Pehlivan
    10 Ocak 2014 • 13:00
    Allah anaya ,babaya,akraba ve tüm sevenlerine Peygamber sabrı versin.Mekanı cennet olsun..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.