VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN'DAN YIKILMAZ'A ÇOK AĞIR SÖZLER

10 Ocak 2014

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, partisi tarafından İl Özel İdaresi binasına asılan pankart ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, partisi tarafından İl Özel İdaresi binasına asılan pankart konusunda, CHP İlçe Başkanının kullandığı ifadelere tepki göstererek, "Ne konuştuğunun ne söylediğinin farkında olmayan bu tür insanların siyaset yapması bu ülkeye yapılacak en büyük ihanettir. Neyin arkadaşlığından bahsediyor" dedi.

Ömer Sayın, “Son günlerde Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve de dolayısıyla Ak Parti'yi doğrudan hedef alan bir takım kirli oyunlar sergilenmektedir. Bizlerde bu nedenle sayın Başbakanımıza destek vermek için Başbakanımızın fotoğrafının bulunduğu 'Dik dur eğilme, Bolu hep seninle' yazılı pankartla kendilerine Bolu'dan destek olmak istedik" ifadesini kullandı.

“NEYİN ARKADAŞLIĞINDAN, DOSTLUĞUNDAN BAHSEDİYOR”

Sayın, asılan pankartın ardından özellikle CHP'in çirkin üslup ve davranış sergilediğini dile getirerek, şunları kaydetti: 

"CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, yerel bir gazetede yayımlanan demecine sosyal paylaşım sitesinde çok iğrenç bir yorumda bulundu. Yaptığı iğrenç yorumun ardından da 'Okul arkadaşlığımız, dostluğumuz var. Son zamanlarda siyasette çok sert bir üslup var. Bu yüzden bu sert siyaseti biraz olsun yumuşatmak için böyle bir kelime kullandım' diyerek, kendince yaptığı çirkinliğe kılıf uydurmayı çalıştı. Ben, bu zat ile aynı okuldan mezun olsam bile, ne okul arkadaşlığım ne de hiçbir hukukum yoktur. CHP'nin Merkez İlçe Başkanı olduğu zaman ismini ilk defa gazete sayfalarından öğrendim. Siyasi nezaket gereği kendisini arayarak tebrik ettim, başarılar diledim. Onun dışında kendisiyle hiçbir samimiyetim ve hukukum yoktur. Neyin arkadaşlığından, dostluğundan bahsediyor anlayamıyorum."

“BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLENENE BAKARIM ADAM MI DİYE”

Bu sorunlu kişinin kendileri için sorun olmadığını söyleyen Sayın, şu ifadelere yer verdi:

"Sorun, böyle bir insanın Bolu'da ana muhalefet partisi merkez ilçe başkanlığı yapıyor olması nedeniyle CHP'nin ve Bolu'nun sorunudur. Siyasete, bilgi ve birikimiyle, proje ve hedefleriyle hiçbir katkısı olmayan böyle bir insanın Bolu siyasetini bu kadar çirkinleştirmesine, bu kadar sığlaştırmasına ve bu kadar basitleştirmesine başta CHP Bolu teşkilatı olmak üzere, Bolu halkı daha fazla izin vermemelidir. Ne konuştuğunun ne söylediğinin farkında olmayan bu tür insanların siyaset yapması bu ülkeye yapılacak en büyük ihanettir. Kısacası CHP ve CHP'ye oy veren taban merkez ilçe başkanındaki ciddiyeti sorgulamalıdır. Çünkü bu ve bunun gibiler yüzünden siyaset her zaman zarar görüyor. Hz. Mevlana ne de güzel söylemiş; 'Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söylenene bakarım adam mı diye'. Benim bu konu hakkında söyleyecek fazla bir şeyim yok. Bu zat'ın söylemlerinin takdirinin CHP tabanına ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.