VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BEBİŞİM" SÖZÜ MAHKEMEYE TAŞINIYOR

10 Ocak 2014

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın sosyal medya üzerinden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'a ...

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın sosyal medya üzerinden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın'a "Bebişim" diye hitap etmesi günün en çok konuşulan haberi olmuştu. Sayın, Hüseyin Yıkılmaz’a ‘Bebişim’ sözü yüzünden dava açtı.

SİYASİ HAVAYI YUMUŞATMAK İSTEMİŞ

Konuyla ilgili haberler basında yer bulmaya başlayınca Yıkılmaz ulusal ajans muhabirlerine, Ömer Sayın'la okul arkadaşı olduklarını, çok sert olan siyasi havayı yumuşatmak ve işe espri katmak için bu şekilde bir ifade kullandığını dile getirmişti.

“BEN ONU TANIMIYORUM”

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Ömer sayın ise, "Kendisi okul arkadaşı olduğumuzu söylüyor ama ben kendisini tanımıyorum. Benimle ilgili kullandığı ifadeyi zaten kamuoyunun taktirine bırakmıştım. Bizim aldığımız aile ve siyasi terbiyede bu tip yaklaşımlar bize yakışmaz. Dolayısıyla Hüseyin Yıkılmaz'da kendine yakışanı yapmıştır. Bu konuyla ilgili söyleyeceğim bir şey yok. Bundan sonrasını mahkemede konuşuruz. Kendisiyle ilgili dava açtım" şeklinde konuştu. 

www.bolugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • Ozcan Aydın
    9 Ocak 2014 • 13:00
    Asıl sizi mahkemeye vermek lazım. Siz ne hakla benim şaibelerle gündemden düşmeyen bir partinin arkasında olduğumu yazarsınız ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.