VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK GENÇLİKTEN AK PROJE

10 Ocak 2014

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları, maddi imkânsızlıklardan dolayı mont, kazak, pantolon, ayakkabı ve bot ...

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları, maddi imkânsızlıklardan dolayı mont, kazak, pantolon, ayakkabı ve bot gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayanlar için yardım kampanyası başlattı. Gençlik Kolları üyeleri başlatılan kampanya kapsamında toplanan 200 çuval kışlık kıyafeti yardıma muhtaç insanlara gönderilmek üzere Ak Parti Genel Merkezi’ne ulaştıracaklar.

Kış mevsiminin gelmesi hayat şartlarını iyiden iyiye zorlaştırırken, hava sıcaklığının gece eksi 20 derecelere kadar düştüğü Bolu'da Ak Parti Gençlik Kolları örnek bir projeyi hayata geçirdi. "Sen Üşürsen, Ben Uyuyamam" sloganıyla yola çıkan Ak Gençler, maddi durumu yetersiz olanların temel ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve ekibi, mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, atkı, bere ve battaniye gibi her türlü yaşamsal malzemeyi toplayarak yardıma muhtaç kişilere ulaştırılması için AK Parti Genel Merkezi’ne gönderecekler.

Kampanya ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, "Yardım kampanyasının amacı insanların üşümemesidir. Kışın üşüyen kıyafet alamayan yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere kışlık kıyafetleri Bolu’da yardımseverlerden topladık. Bolu halkı her zaman olduğu gibi cömertliğini, yardımseverliğini bir kez daha gösterdi.200 çuval kışlık kıyafet, çocuk giysileri ve battaniyeler hafta sonu TIR’a yüklenerek Ak Parti Genel Merkezi’ne ulaştırılacak. Buradan da yardıma muhtaç ailelilere bu kıyafetler dağıtılacak. Kampanyamıza katılarak bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • turuncu
    9 Ocak 2014 • 13:00
    ayakkabı kutularına dikkat etsinler başka bişey gerekmez
  • melungeon14
    9 Ocak 2014 • 13:00
    ya birde bağa yardım edin ev kira asgari üçretli 4 cocukluyum....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.