VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KENDİNE YAKIŞTIĞI GİBİ...

9 Ocak 2014

CHP’nin Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz yine kendine yakışır şekilde davrandı. Yıkılmaz'ın Memleketim Bolu ...

CHP’nin Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz yine kendine yakışır şekilde davrandı. Yıkılmaz'ın Memleketim Bolu Gazetesi'nin yaptığı bir haberi bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasının ardından haberin altına yaptığı yorum 'pes' dedirtti. Hüseyin Yıkılmaz, Ömer Sayın için “Astığın gibi kendi ellerinle kaldıracaksın bebişim. Hadi bakalım” ifadelerini kullandı. Bebişim ifadesi kamuoyunda büyük tepki çekti.   

Bolu’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinini eski Kardelen Sineması’nın olduğu binaya asılması sonrasında yaşanan tartışmalar büyürken, CHP savcılığa suç duyurusunda bulundu. AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın Memleketim Bolu Gazetesi’ne konu ile ilgili açıklama yaptı. Sayın, “Pankartı ne zaman kaldıracağımıza Tanju Özcan karar veremez” dedi.

“BEBİŞİM…”

Memleketim Bolu Gazetesi bu haberi sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştı. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, paylaşımın altına tam da kendine yakışır şekilde yorum yaptı. Yıkılmaz, “Astığın gibi kendi ellerinle kaldıracaksın bebişim. Hadi bakalım” ifadelerini kullandı.

 

PARTİSİNDEN DE TEPKİ VAR

Bu ifadelere ilk tepki haberi yapan gazeteden geldi. Memleketim Bolu Gazetesi’nin editörleri yoruma yaptıkları haberle tepki gösterirken, Yıkılmaz yine kendine yakışır şekilde davranarak iç yüzünü kamuoyuna gösterdi. Yıkılmaz’ın daha önce de yaptığı ağır yorumlar ve eleştirileri ile parti içinden büyük tepki çekmişti. CHP’li bir çok partili Milletvekili Tanju Özcan’a Yıklmaz ile ilgili şikayette bulundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.