VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MALVARLIĞI TARTIŞMASI

6 Ocak 2014

Bolu Belediye Meclisi’nde malvarlığı tartışması yaşandı. CHP’li meclis üyelerinin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a, ‘Malvarlığınızı açıklayın’ ...

Bolu Belediye Meclisi’nde malvarlığı tartışması yaşandı. CHP’li meclis üyelerinin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a, ‘Malvarlığınızı açıklayın’ teklifine Yılmaz, “CHP Milletvekili Tanju Özcan ile malvarlığımızı karşılıklı olarak değişmeye hazırım. Hemen notere gidelim” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nin 2014 yılı ilk toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri, 5 yıllık görev süresi sonrasında meclis üyelerinin mal varlığı arasında değişim olup olmadığına ilişkin mal beyanında bulunmasını teklif etti. CHP Grubu Üyelerinin verdiği önergede “Belediye Meclis Üyeleri olarak göreve başlarken bizlerden mal beyanı istenmiş, biz de vermiştik. Artık görevimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kamu vicdanı karşısında sorumluluğumuzu yerine getirebilmek için, görevimizin sonuna geldiğimiz şu günlerde ilk başta verdiğimiz beyanların devamı olarak, tekrar mal beyanında bulunmamızın doğru olacağı kanısındayız. Belediye Başkanı dahil tüm Belediye Meclis Üyelerinin Şubat 2014 Meclisi 1. oturumuna kadar mal beyanlarını vermelerini istiyor ve öneriyoruz” ifadelerini kullandılar.

“YENİ ŞOV ÖNERİLERİ VAR”

Önergenin ardından Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, “Mal beyanı ile ilgili CHP’nin yine bir şov önerisi var. Halbuki göreve başlarken biz beyanda bulunduk. Zaten seçime kadar iki toplantımız kaldı. Bu toplantıları seçime alet etmeyin” dedi.

“BUNUN NERESİ ŞOV?”

Yapılan oylamada AK Parti Grubunun red oyu ile önerge kabul edilmezken, Meclis’in dilek ve temenniler kısmı da sert sözlere sahne oldu. CHP’li Meclis Üyesi Naci Yörük “Bir 5 yılın sonuna gelirken Sayın Başkan şu önyargıdan kurtulamadı. CHP ne zaman önerge verse mutlaka şov dedi. Bir de Allah için iyi niyetli bakın şu işe. Biz kötü bir şey demedik ki” dedi.

“SENİN NEYİN VAR Kİ, NE KONUŞAYIM”

CHP’li Meclis Üyesi Cahit Görüş ise “Sayın vekilimiz burada yok. Onunla değil benimle konuşun” dedi. Başkan bunu üzerine ise “Oğlum senin neyin var ki, seninle ne konuşayım” dedi.

“HEMEN NOTERE GİDELİM”

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Yılmaz, “Burada basının huzurunda, herkesin huzurunda söylüyorum. Milletvekiliniz benim çocuğum yaşında. Yurtdışında ve yurtiçinde çalışmış adamım. Yıllardır müteahhitlik yapmış adamım. Mal varlıklarımı değişmeye hazırım. Hemen notere gidelim” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.