VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN KESİNLEŞTİ!

3 Ocak 2014

Kongre öncesi Boluspor başkanının belirlenmesi için yapılan toplantıdan karar çıktı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başkanlık ...

Kongre öncesi Boluspor başkanının belirlenmesi için yapılan toplantıdan karar çıktı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başkanlık için adı geçen üç isimle yaptığı görüşmede Savaş Abak kararlı olduğunu açıkladı. Sürpriz aday çıkmazsa yeni başkan Savaş Abak olacak.

HABER: MURAT ÇELİK

3 Ocak saat 16:00’da yapılacak olan Boluspor kongresi öncesi flaş gelişmeler yaşandı. Akşam saatlerinde kırmızı beyazlı takımın taraftarlarıyla bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, daha sonra özel bir toplantıya gitti. Bu toplantıda, başkanlık için adı geçen Necip Çarıkçı, Savaş Abak ve Cavit Demir yer aldı. Merakla beklenen toplantıda sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

BAĞIŞ SÖZÜ

Akşam saatlerine doğru yaptığı yazılı açıklama ile adaylığını açıklayan Savaş Abak, gece saatlerinde Belediye Başkanının da katıldığı toplantıya geldi. Edinilen bilgiye göre, toplantıda üç başkan adayından en istekli isim Savaş Abak oldu. Abak, aday olmasının yanı sıra kulübe yüksek miktarda bağış yapacağını dile getirdi. Genç adayın bu bağış sözü karşısında Cavit Demir ve Necip Çarıkçı suskunluğunu korudu. Toplantının ardından Savaş Abak’ın tek listeyle seçime gireceği öğrenilirken, kongre öncesi yeni bir adayın sürpriz yaparak aday olup olmayacağı ise merakla beklenmeye başladı. Eğer başka aday çıkmazsa, kongrede yeni başkan Savaş Abak olacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.