VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

1 Ocak 2014

Bolu’nun Tepecik Mahallesi’nde yaşayan Fethi Sarımsakçı isimli vatandaşa ait tavuklardan biri “Allah” yazılı yumurta yumurtladı.

Bolu’nun Tepecik Mahallesi’nde yaşayan Fethi Sarımsakçı isimli vatandaşa ait tavuklardan biri “Allah” yazılı yumurta yumurtladı. Yılbaşı gecesi yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi.

Bugüne kadar iki başlı buzağı, üç ayaklı ördek gibi birçok şaşırtıcı olayların meydana geldiği Türkiye’de bu kez tavuk yumurtası herkesi şok etti. Bolu’da yaşayan Fethi Sarımsakçı isimli vatandaşın işyerinin arka bölümündeki kümeste yetiştirdiği tavuklardan bir tanesi, üzerinde  “Allah yazılı yumurta yumurtladı. Arapça yazıyı gören Sarımsakçı ve ailesi büyük şaşkınlık yaşadı. İlginç olayı anlayan Sarımsakçı, “Bizim baktığımız tavuklarımız var. Her sabah bu tavukları kontrol ediyoruz. Bu sabah da baktık. Yumurtaları topladık. Bir baktık ki çok ilgimizi çeken bir yumurta vardı. Bizi çok şaşırttı. Yumurtanın üzerinde sizin de gördüğünüz gibi ‘Allah’ lafzı var. Bizim okuyamadığımız birkaç yazı daha var” dedi.

YUMURTA UZMAN KİŞİYE GÖTÜRÜLECEK

Yumurtayı, Arapça bilen uzman bir kişiye göstereceklerini belirten Fethi Sarımsakçı, “Biz İslam alemi olarak öyle bir hale geldik ki kendimiz bir şeyi anlayamıyoruz ve idrak edemiyoruz. Bu yılbaşı konusunda tavuklar kadar olamadık. Tavuklar bize, bu yılbaşının kutlanmayacağını, Allah’ın varlığını ve birliğini göstermiş oldu. Birileri yılbaşı kutlarken, Allah’ın yaratmış olduğu tavuklar bile Mekke’nin fethini kutlamış olarak bu yumurtayı bize göstermiş oldu. Üzerindeki yazıları çok okuyamadık. Birkaç yazı daha var ama bunu bu işin uzmanı Arapça bilen, bu işle ilgilenen birilerine göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.