VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSTEN GERGİNLİK AÇIKLAMASI

31 Aralık 2013

Bolu Emniyet Müdürlüğü, bugün Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan olaylarla ilgili ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü, bugün Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak basın açıklamasında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü’nün yazılı açıklaması şöyle:

"Saat 14.30 sıralarında il merkezi ile üniversite kampüsü arasında yolcu taşımacılığı yapan araç içerisinde bulunan R.İ. isimli öğrencinin, Tıp Fakültesi durağında araca binen 7-8 kişilik karşıt görüşlü öğrenci ile sözlü sataşma neticesi sert bir cisimle darp edilmesi üzerine olayı ayırmak isteyen L.Ç. isimli öğrenci de kolundan yaralanmıştır. Bu olayın duyulmasından sonra darp edilen R.İ. isimli öğrencinin arkadaşları oldukları tahmin edilen 70-80 kişilik grup üniversite içerisinde toplanıp okul kantinini dolaşırlarken bu grup içerisindeki 4-5 kişi, üniversite içerisindeki iktisat fakültesi kantininde yalnız oturan Y.Y. isimli öğrenciyi sebepsiz yere darp ederek, ayrılmışlardır. Yaralılarla ilgili gerekli tedavilerinin yaptırılması takip edilerek, tedavileri sonucu adli işlemlere başlanılmış olup, olaya karışan kişilerden tespit edilenlerin yakalanması için çalışmalara başlanmıştır. Olayların tekrarlanmaması ve soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için okul ve güzergahlarında ve diğer yerlerde takviye ekipler görevlendirilmiştir. İşlemler adli makamların talimatları doğrultusunda yürütülmektedir"

1 yorum yapılmış
  • ekrem
    31 Aralık 2013 • 13:00
    Elin kekolari wlini kolunu sallaya gezsin sende etkisiz kal yok bole bi dunya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.