VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MASKELİ BASKIN....

30 Aralık 2013

Bolu’da 2 günden bu yana devam eden karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında kan aktı. Yüzlerine maske takarak ...

Bolu’da 2 günden bu yana devam eden karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında kan aktı. Yüzlerine maske takarak kantin basan kürt kökenli öğrencilerin olduğu grup karşıt görüşlü öğrencilere saldırdı. Olaylarda 2 öğrenci yaralanırken, yaralanan öğrencilerden birinin Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Rıdvan İşler olduğu ifade edildi.

YÜZLERİNE MASKE TAKIP KANTİN BASTILAR

Kent merkezinde iki günden bu yana karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan kavganın ardından kan aktı. Edinilen bilgiye göre, AİBÜ’de yüzlerine maske takan 60 kişilik grup, Fen Edebiyat Fakültesi’nden çıkarak üniversitenin kantinini bastı. Uygun adım içeri giren maskeli grup, “Kürtler burada, faşistler nerede” diye slogan attı. Okul kantininde Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları yönetiminde yer aldığı öğrenilen Yiğit E.’yi feci şekilde döven grup, daha sonra kantinden çıkarak fakülteleri dolaşmaya başladı. Bütün fakültelere giren maskeli grup, “Faşistler nerede” diye bağırarak ülkücü gençlerle karşılaştı. İki karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada her iki gruptan birer kişi olmak üzere iki kişi bıçaklanarak yaralandı.

Kavganın ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis ekibi üniversiteye sevk edildi. Kürt kökenli 60 öğrenci, iki ayrı otobüse bindirilerek polis eskortu eşliğinde üniversite kampusünden şehir merkezine indirildi. Polis kavganın ardından geniş çaplı inceleme başlatırken, çok sayıda gözaltı olabileceği belirtildi.

4 yorum yapılmış
  • Öğrenci
    29 Aralık 2013 • 13:00
    Bunlar okumaya değil olay yaratmaya gelmişler. Size de yakışan budur zaten.. Siz memleketlerinizde medeniyet diye bir şey görmemişsiniz. İnsanlıktan ne anlarsınız ki.. Nasıl geldiyseniz öyle gidin..
  • BU HABER
    29 Aralık 2013 • 13:00
    Sayın site yöneticisi yazdığınız bu haber çok kışkırtıcı söz ettiğiniz olaylar bıçaklanmadan sonra yaşandı. Kürtlerle Türkler birbirine girdi yazın bari Bu haber kardeşliğimize kurşun sıkmaktadır
  • Alper Akçam
    30 Aralık 2013 • 13:00
    Eşkıyalık yapan, döven, bıçaklayan PKK'lıları polisin korumaya alıp şehir merkezinde indirmesi çok isabetli olmuş. Hırsızlık soruşturması geçirenleri de savcı terör örgütünden koruduklarında çok takdir etmiştim. Maaşınız, ananızın süttü gibi helal sizin, kahraman polis.
  • Vatandaş
    30 Aralık 2013 • 13:00
    Ne karşıt görüşlü iki grubu. Gerçekten haber verme biçiminiz yanlış. Birileri pkk terörünü artık dağlardan üniversitelere indirdi. Görün artık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.