VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

49.YIL ŞEREFİNE!

28 Aralık 2013

9 haftadır maç kazanamayan Boluspor, devrenin son maçında Tekden Denizlispor’u 2-0’lık skorla geçerek şeytanın bacağını ...

9 haftadır maç kazanamayan Boluspor, devrenin son maçında Tekden Denizlispor’u 2-0’lık skorla geçerek şeytanın bacağını kırdı. Kongre öncesi hem taraftarlar hem de camia rahat bir nefes aldı. Boluspor’un kuruluşunun 49’ncu yılında galibiyet hediye edildi.

 

İki aydan bu yana ne iç sahada ne de deplasmanda maç kazanamayan Boluspor, ligin ilk devresinin son maçında Tekden Denizlispor’a konuk oldu. Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle zorlu deplasmana eksik kadroyla giden kırmızı beyazlı ekibimiz maça istekli başladı. 5’nci dakikada kazanılan köşe atışında Çağrı’nın kafa vuruşu boşta kaldı. Topu önünde bulan Emrah fileleri havalandırdı 0-1.

 

Ablukaya aldılar

 

Golden sonra oyunu bırakmayan Boluspor, ilk yarım saatlik bölümde Denizlispor kalesini ablukaya aldı. Sol kanatta günün formda ismi Emre Kılınç’ı durduramayan rakip oyuncular, genç oyuncuya her top geldiğinde faulle karşılık verdi. İlk yarının son bölümlerine doğru rakibin net gol pozisyonlarında Atacan gole izin vermedi. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda kontrol yine Boluspor’da kaldı.

Alican perdeyi kapattı

Kendi seyircisi önünde kaybetmek istemeyen Denizlispor, ikinci yarının başlamasıyla baskı kurmaya çalıştı. Ancak Bolusporlu futbolcular geriye çekilmek yerine ikinci gol için yüklendi. 73’te Alican Karadağ farkı ikiye çıkartarak takımını rahatlattı 0-2. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmadı. Boluspor, 9 hafta sonra 3 puanla tanışıp camiaya 49’ncu yıl hediye armağan etti.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.