VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DESTEK SÖZÜ...

26 Aralık 2013

Boluspor'u eski başkanlarından Abdullah Abat yönetiminde görev alan bazı isimlerle bir araya geldi. Abat, "Boluspor'un ...

Boluspor'u eski başkanlarından Abdullah Abat yönetiminde görev alan bazı isimlerle bir araya geldi. Abat, "Boluspor'un her zaman yanındayız. Kongrede aday değilim" dedi.

3 Ocak'ta yapılacak kongre öncesi Boluspor'un bulunduğu durumu değerlendiren Abat ve ekibi zor günler geçiren ekibimiz için 'hep destek tam destek' dediler. Abdullah Abat'ın ve yol arkadaşlarının kongrede aday olmayarak başkanlığa ve yönetime kim seçilirse seçilsin Boluspor'un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için tam destek verecekler.

 

TAM DESTEK

Alınan bilgiye göre Abat arkadaşlarına hitaben yaptığı konuşmada; "Arkadaşlar Boluspor'un içinde bulunduğu durum hepimizin malumu. Takımımız için elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım. Bizim için isimlerin önemi yok. Önemli olan Boluspor'un başarısıdır. Bu noktadan hareketle başkan kim olursa olsun dün olduğu gibi bugünde desteğimizi vermekten kaçınmayacağız" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.