VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DENİZ BOLULULARIN AYAĞINA GELİYOR!

24 Aralık 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kentin çehresini değiştirecek yeni projeyi açıklayarak, “Büyüksuyun önüne set gererek ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kentin çehresini değiştirecek yeni projeyi açıklayarak, “Büyüksuyun önüne set gererek bir yapay göl oluşturacağız. Vatandaşlar istedikleri gibi burada yüzebilecekler. Proje şuan bitti ve devlet su işleri tarafından da onaylandı” dedi.

 

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, seçim gezilerine Gölyüzü Mahallesi’nde kalabalık bir partili grubu ile devam etti. Vatandaşların ilgisinin ve sevgisinin soğuk havayı ısıttığını söyleyen Başkan Yılmaz, kendilerine verilen değeri gördükçe daha da mutlu olduklarını belirtti. Belediye başkanından övgüyle bahseden vatandaşlar, “2014 yerel seçimlerinde halkın başkanımızı bu kadar hizmetten sonra tekrar ödüllendireceğine cani gönülden inanıyoruz. Bolu bugüne kadar böyle bir çalışma görmedi. Bolu’da çok büyük bir değişim var. Alaaddin Yılmaz ile Bolu’da yaşam alanlarının artacağına ve Bolu’nun daha da güzelleşeceğine inanıyoruz hep destek tam destek” dediler.

 

“DENİZE GEREK KALMAYACAK”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da Bolu’nun çehresini değiştirecek bir dev projeyi daha hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Yılmaz, “Bolu’nun marka kent olması için çalışıyoruz. Bolu halkının desteğiyle yeni dönemde çalışmalarımız devam edecek. Karaçayır’da olimpik bir tesis için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Dünyada ilk kez bu kadar büyük bir alana, böyle bir proje hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bir de Büyüksu projemiz var. Büyüksuyun önüne set gererek bir yapay göl oluşturacağız. Proje şuan bitti ve devlet su işleri tarafından da onaylandı. Bu gölün kenarında vatandaşlar dinlenebileceği gibi, aynı zamanda gölde yüzebilecekler. Burada su sporları dediğinizde aklınıza gelen tüm spor faaliyetleri yapılabilecek. Bolu’nun gözbebeğinde böyle bir yerin su sporlarına açılması Bolu’nun geleceğine de önemli bir katkı sağlayacak. Büyüksu’da kirli su akarken 40 yıldır canlı yaşamıyordu. Biz burada ‘balık tutacağız’ dediğimizde kimse inanmamıştı. Biz çocukluğumuzda Büyüksu’da hem yüzerdik hem de balık tutardık. Şimdi balık tutuyoruz ama yüzemiyoruz. Su seviyesini arttırarak eski günlerdeki gibi vatandaşların denize gitmeden burada yüzmesini sağlayacağız” diye konuştu.

6 yorum yapılmış
  • Erba Borahan Bağcı
    23 Aralık 2013 • 13:00
    Gerçek bi belediye başkanı Bolunun halinden anlayan boluyu değiştiren insan Alaaddin YILMAZ
  • orhan ÖZTÜRK
    24 Aralık 2013 • 13:00
    Büyüksuda nerde balık yaşıyormuş,çaydurt dan Mengene kadar olan bölgede; o suda hiç bir canlının yaşaması olası değil.
  • çingen mehmet
    24 Aralık 2013 • 13:00
    çingenler gölü akar o zaman XD
  • emre han
    25 Aralık 2013 • 13:00
    tabi seçim geliyo ya size havuzlu ev dahi vadederler valla.
  • Fahrettindanan
    17 Ağustos 2019 • 03:03
    Denizden ônce şu Karadere suyunu Bolu ya getirsenizde adam gibi Bolu bin şanına yaraşır bir su kullansak.boluya yakışır bir su kullansak,belediye başkanımız duyarsíz olmaz herhalde ,yarım kalan bu işi tamamlayacağıní temenni ediyoruz.
  • Necmi
    25 Eylül 2019 • 02:42
    O suyun yanından.kokudan geçilmiyor tüm Sanayi fabrika atıkları orda göl yapın bakalım ne.olacak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.