VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUDA BOMBA PANİĞİ!

22 Aralık 2013

Bolu’da akşam saatlerinde büyük bomba paniği yaşandı. Bir alışveriş merkezinin otoparkına bırakılan şüpheli ...

Bolu’da akşam saatlerinde büyük bomba paniği yaşandı. Bir alışveriş merkezinin otoparkına bırakılan şüpheli paketten boş ayakkabı kutusu çıkarken, müşteriler yarım saat boyunca alışveriş merkezinin içinde mahsur kaldı.

Olay, saat 19:30 sıralarında Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan bir alışveriş merkezinde yaşandı. Yüzlerce müşterinin alışveriş yaptığı sırada otoparktaki araçların arasına bırakılan hediye paketi dikkat çekti. Mor iple hediye paketi haline getirilmiş şüpheli paketi gören müşterilerden biri görevlilere haber verdi. Alışveriş merkezi görevlileri de polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi alışveriş merkezine yönlendirilerek geniş güvenlik önlemi aldı. Müşterilerin dışarıya çıkmasına izin verilmezken, alışveriş merkezinin kapıları kitlendi. Otoparka emniyet şeridi çeken polis daha sonra Olay Yeri İnceleme Ekipleriyle çalışma başlattı.

MAHSUR KALDILAR

Özel kıyafetlerini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli paketin yanına giderek fünyeyi yerleştirdi. Kısa sürede fünyeyle patlatılan paketin içinden boş ayakkabı kutusu çıktı. Yarım saat boyunca AVM’de mahsur kalan müşteriler, daha sonra alışveriş poşetleriyle dışarı çıktı. Ne olup bittiğini anlamak isteyen müşteriler boş ayakkabı kutusunu görünce şaşırdı. Olayın ardından şüpheli hediye paketini otoparka kimin koyduğu araştırılıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.