VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR!

22 Aralık 2013

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, karşılaşma sonrası garip bir açıklamaya imza attı. Herkes neden bir ...

Boluspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, karşılaşma sonrası garip bir açıklamaya imza attı. Herkes neden bir oyuncu değişikliği yapıldığını merak ederken, Durmuş ise şaşırtan bir yanıt verdi; "Kulübedeki gençleri sahaya sürmek risk olurdu" dedi.

HABER: MURAT ÇELİK

Fethiyespor karşılaşmasında iki takım teknik direktörü de birer oyuncu değişikliği hakkı kullandı. Maçın ardından herkes takımın iyi mücadele ettiğini ve bu yüzden değişikliğe gerek duyulmadığını düşünse de, Teknik Direktör Besim Durmuş'un konuşması şaşkınlık yarattı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Durmuş, "Karşınıza üç puan almış oyuncular ve teknik adam olarak çıkmak isterdik. Bu herkese moral olacaktı. Ama başaramadık" diye konuştu.

"RİSK OLURDU"

 Bir gazetecinin, "Neden tek oyuncu değiştirmeyi düşündünüz?" sorusuna Besim Durmuşlar, "Dixon maç kadrosundaydı. Ancak saatler kala titreyerek hastalandı ve hastaneye kaldırdık. Sakat oyuncular da eklenince genç oyuncuları mecburen kadroya aldık. Fakat saha zemini genç ve tecrübesiz arkadaşlara uygun değildi. Onları kullanmak risk olabilirdi. Sahadaki arkadaşlar yoruldu ama değiştiremedik" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.