VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EFSANE MÜDÜRDEN ÇARPICI YORUM...

22 Aralık 2013

80'li yıllarda yaptığı operasyonlarla adından sıkca söz ettiren Bolu eski Emniyet Müdürü Uğur Gür, Hürriyet Gazetesi’nde Orhan Can’a ...

80'li yıllarda yaptığı operasyonlarla adından sıkca söz ettiren Bolu eski Emniyet Müdürü Uğur Gür, Hürriyet Gazetesi’nde Orhan Can’a konuştu. Gür, son dönemde Emniyet’in içinde gelişen olayların polisi ikiye böldüğünü söylediEfsane Emniyet Müdürü, "Polis tek bir yumruk gibi kalmalıdır. İkiye bölünmemelidir” dedi.

Uğur Gür, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası birbiri ardına polis müdürlerinin görevden alınmalarıyla ilgili şöyle konuştu:

“Tıpkı 80 öncesi gibi polis hızla Pol-Bir, Pol-Der gibi ikiye bölünüyor. Bu çok tehlikeli bir gelişmedir. Teşkilatta artık eskiden olduğu gibi, sen şusun sen busun diyerek kızaklara alınıyor insanlar. Böylece ikilik çıkmış oluyor. Artık görünen köy kılavuz istemiyor, polis sindirilmek isteniyor. Böyle giderse polis ikiye bölünür. Görev yaptığım dönemde 2 defa vuruldum ben. Hastanede yatarken zamanın bakanı teröristlere geçmiş olun dedi, bize demedi. 5 arkadaşımla beraber vurulmuştuk. Polis kimliklerimiz rehin alınarak ilaçlarımızı aldık. Hastanede yatarken tayinimiz çıktı. Yine de morallerimizi bozmadık. Polis tek bir yumruk gibi kalmalıdır. İkiye bölünmemelidir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.