VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEN OLA BOLUSPOR ŞEN OLA!!!

22 Aralık 2013

PTT 1. ligin ilk yarısının bitimine 2 maç kala sahasında Fethiyespor'u konuk eden Boluspor muhtemel ...

PTT 1. ligin ilk yarısının bitimine 2 maç kala sahasında Fethiyespor'u konuk eden Boluspor muhtemel rakibi Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan ekibimiz Emrah'la öne geçmesine rağmen Fatih Şen'in kendi kalesine attığı gol maçın skorunu belirledi.

Maça oldukça iyi başlayan ekibimiz Boluspor'da Emre müthiş ara pasında topu Emrah'la buluşturdu. Bu oyuncunun plasesi ile kırmızı beyazlı ekibimiz 5. dakikada 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra Fatih Şen'in ters vuruşunda top Boluspor fileleri ile buluşurken, durum 1-1 oldu. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

FELAKETE GİDİYORUZ

İkinci yarıya iki takımda hareketli başladı. Kırmızı beyazlı ekip bu devrede sayısız pozisyondan yararlanamazken, bir golümüz ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Son dakikalarda Fethiyespor ceza sahasında konuk ekip savunmasının topa elle müdahalesini hakem görmezken ekibimiz bir penaltıdan oldu. Karşılaşma ilk yarıda atılan goller ile 1-1 sona erdi ve Boluspor haftayı bir puanla kapatarak, puanını 16'ya çıkardı. 

İlk yarının son maçını deplasmanda Denizlispor ile oynayacak olan Boluspor hanesine yazdırdığı 1 puanla 15. sıraya yükseldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.