VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BELEDİYESPOR'A YENİ PRENSES...

13 Aralık 2013

Bayanlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, aynı grupta yer aldığı Trabzon ...

Bayanlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, aynı grupta yer aldığı Trabzon İdmanocağı takımından Kardelen İpek Sümer’i transfer etti. Bu sezon Bolu Belediyespor’a karşı ligin 4.haftasında forma giyen genç oyuncu Kardelen İpek Sümer bundan sonra temsilcimiz Bolu Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli oyuncularını kadrosuna katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen ve son yabancı transferiyle daha da güçlenen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı dış transfer çalışmalarını

gizliden gizliye sürdürmeye devam ediyor.

GENÇ PASÖR BELEDİYESPOR’DA

Gözünü 1.lige diken Bolu Belediyespor, önceki gün kadrosuna kattığı Gözde Cumhurlu’dan sonra bugünde Trabzon İdmanocağı takımından Kardelen İpek Sümer’i kadrosuna kattı. Ligin 4.haftasında temsilcimiz Bolu Belediyespor’a karşı forma giyen ve performansıyla göz dolduran 1.82 boyundaki ve 23 yaşındaki Kardelen İpek Sümer, bugün öğlen saatlerinde Bolu’ya gelerek kendisini Bolu Belediyespor’lu yapan imzayı attı. Bugün akşam gerçekleştirilecek antrenmanda yer alacağı öğrenilen yeni transfer Kardelen İpek Sümer’in lisansının yetişmesi durumunda Pazar günü oynanacak olan Pamukspor maçında forma giyeceği öğrenildi.

BELEDİYESPOR’A TRANSFER OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Voleybola İlbank’ın alt yapısında başlayan başarılı oyuncu daha sonra UPS, Nilüfer Belediye Spor, Rota Koleji, Çanakkale Belediye Spor, Halkbank Gazi Üniversitesi formalarını giydi. Sezon başında Trabzon İdmanocağı forması giyen Kardelen İpek Sümer, bundan sonra Bolu Belediyespor forması altında mücadele edecek. Transferinin ardından görüşlerini şöyle dile getiren Kardelen İpek Sümer “Bolu Belediyespor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Yeni bir yapılanma içerisinde olan bir kulübün sporcusu olmak beni mutlu etti. Ayrıca Bolu seyircisinin coşkusuna ve heyecanına kendi heyecanımı ve isteğimi katarak hep birlikte takım olarak Bolu Belediyespor’u umarım 1.Lig'e taşırız” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.