VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA SIKIYÖNETİM BAŞLADI!

12 Aralık 2013

Boluspor’da sıkıyönetim resmen başladı. Futbolcuların izinlerinin kaldırılmasından sonra bugün de idman öncesi karla mücadele vardı.

Boluspor’da sıkıyönetim resmen başladı. Futbolcuların izinlerinin kaldırılmasından sonra bugün de idman öncesi karla mücadele vardı. Futbolcular ellerinde küreklerle sahadaki karları kürüdü. Besim Durmuş da eşlik etti.

 

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Ligde 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Boluspor’da Teknik Direktör Besim Durmuş tarafından futbolcuların devre arasına kadar tüm izinleri yasaklanırken, çalışmalar da hız kazandı. Hafta sonu deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı takım, bugün yapılacak idman öncesi kar engeline takıldı. Boluspor Tesisleri’nde bulunan antrenman sahası karla kaplanınca futbolcular işe koyuldu. Ellerine adlıları küreklerle sahadaki karları temizleyen futbolcular, daha sonra antrenman yaptı. Teknik Direktör Besim Durmuş da eline aldığı kürekle karları temizleyerek, futbolculara eşlik etti.

Zorlu Tavşanlı maçı öncesi sakatlıkları bulunan Nikolay Dimitrov ve Abdulkadir Kayalı düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise taktiksel çalışma yaptı. Teknik Direktör Besim Durmuş, yanında getirdiği not defteriyle sık sık uyarılarda bulundu.

2 yorum yapılmış
  • hakan14
    12 Aralık 2013 • 13:00
    Fatih Gül, Onur Türk ve Gökhan Emreciksin neden elleri cepte izliyorlar? Devrecilik mi yapıyorlar acaba?
  • TARAFTAR
    16 Aralık 2013 • 13:00
    Bolusporu bu durumundan kurtarabilecek maddi gücü olan ve bu işi yapabilecek Bolusporu seven bir başkan adayı yok mu koskoca bolu da görmüyor musunuz bolunun önde gelenleri Mehmet inceayan ve futbolcular yüzünden koca kulüp küme düşecek duruma geldi eski başkanlar başkan adayları bu görev den kaçmayınız Lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.