VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİNAYET ZANLILARI ADLİYE'DE!

9 Aralık 2013

Bolu’da bar sahibi Serdar Kahraman’ın ölümüyle sonuçlanan cinayetin ardından gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk ...

Bolu’da bar sahibi Serdar Kahraman’ın ölümüyle sonuçlanan cinayetin ardından gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edilirken, yaşanan arbede de pompalı tüfeği ateşleyen kişi adli kriminal raporu doğrultusunda belli olacak.  Serdar Kahraman’ın yaşanan arbede sonrasında vurulduğu ortaya çıktı.

Olay, önceki gün gece saatlerinde Alpagutbey Mahallesi’nde bulunan Flora Konutları A Blok önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.T. ve A.T. isimli iki şahıs, gece saatlerinde Öznur isimli kadının evine gitti. M.T. ve A.T.’nin evde olduğu sırada M.E.A., O.Ö. ve Mavi 3 Bar’ın sahibi Serdar Kahraman da aynı kadının olduğu konutların önüne geldi. S.G. isimli başka bir şahısın araçta beklediğini gören M.E.A. ve O.Ö, araca doğru yöneldi. Önce S.G.’yi döven iki kişi daha sonra araçtaki pompalı tüfeği aldı. Dışarıda kavga olduğunu gören M.T. ve A.T.’de aşağı inince iki grup arasında kavga çıktı.

SİLAHI ATEŞLEDİ

İki grup arasında çıkan kavga sırasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede de pompalı tüfekten çıkan bir kurşun Serdar Kahraman’ın kafasına isabet etti. Serdar Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi ise otomobillerle olay yerinden kaçtı. Kısa sürede yakalanan 5 kişi emniyette sorguya alındı. Polis ifadelerinde M.T, A.T., ve O.Ö. ve M.E.A tüfeği kendilerinin ateşlemediğini söylediler. Adliyeye çıkartılan şahısların hangisinin tüfeği ateşlediği kriminal raporu sonrasında belli olacak.

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından 5 kişi bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.

3 yorum yapılmış
  • mehmet madenoğlu
    9 Aralık 2013 • 13:00
    öznurun neden resmi yok
  • mehmet madenoğlu
    9 Aralık 2013 • 13:00
    öznurun neden resmi yok
  • armagan nehir
    8 Ocak 2014 • 13:00
    kurban olduğum allahım sen tez zamanda o öznurun belasını ver her şeye kadirsin boludan bi bislik yok olsun serdarın topra girdi onun küçük bebeyi vardı babasıs büyücek
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.