VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RECEP ALPDOĞAN YOLCU MU?

9 Aralık 2013

Bolu'da görev yaptığı günden bu yana varlığı ile yokluğu belli olmayan sürekli tartışılan Milli Eğitim Müdürü ...

Bolu'da görev yaptığı günden bu yana varlığı ile yokluğu belli olmayan sürekli tartışılan Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'ın görevden alınacağı öğrenildi. Ulusal haber sitelerine düşen haber şöyle;

MEB İl Müdürleri ve İlçe Müdürleri Değişiyor Milli Eğitim Bakanlığında 20'ye yakın İl Milli Eğitim Müdürü ve onlarca ilçe Milli Eğitim Müdürü değişiyor.

Milli Eğitim Bakanlığında yeni yılda 20'ye yakın İl Milli Eğitim Müdürü ve onlarca İlçe Milli Eğitim Müdürü değişecek

ÖNCE İLÇE MÜDÜRLERİ SONRA İL MÜDÜRÜ ATAMALARI YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanlığında Nabi AVCI ve ekibi atama konusunda bir liste üzerinde çalışılıyor. İl Müdürü yapılacak kişilerle yüz yüze görüşmeler yapılıyor, ya da cvleri alınıp illerin Akpartili milletvekilleri ile görüşülüyor. 10 kadar il müdürü ile yollar ayrılacak. Diğer il müdürleri yer değiştirecek.

İl müdürlüğüne ve ilçe müdürlüğüne atama konusunda önümüzdeki hafta oldukça hareketli geçecek. Muhtemelen Ocak ayına varmadan atamalar yapılacak. İstanbul’da ve Ankara'da bazı ilçe müdürlerinin de değişeceği gelen bilgiler arasında. Alınan bilgilere göre bu değişikliklerin daha önce planlandığı ancak TEOG sınav takviminden sonra yapılmasının daha uygun bulunduğu belirtiliyor.

 Hatta bazı ilçelerde soruşturmaların olduğu ve bu soruşturmaların son safhaya geldiği, soruşturma neticesinde kimilerinin yerinin değişeceği ve farklı ilçelerde göreve başlayacakları belirtiliyor. Ancak şu kritik dönemde bu değişikliklerin yapılmadığı ve uygun ortamda bu değişikliklerin yapılacağı belirtiliyor.

 Bazı ilçe müdürlerinin kararnamesi illere ulaştı. Çok kısa zamanda yeni görev yerlerinde olacaklar. Böylece ilçe müdürlüklerinde de dönüşüm başlamış olacak.

Değişmesi Beklenen İl Milli Eğitim Müdürleri

 Bolu  Kastamonu  Aksaray  Niğde  Yalova  G.antep  Adana  Antalya  Ankara  Iğdır  Adıyaman  Bartın  Van  Siirt  Eskişehir  Hatay  Nevşehir  Kırşehir  Çankırı Afyon

Değişmesi Beklenen İlçe Milli Eğitim Müdürleri

 Ankara'da ; Etimesgut , Yenimahalle , Çankaya , Gölbaşı , Altındağ  İstanbul'da ; Ataşehir , Beyoğlu , Başakşehir , Bakırköy , Çatalca

Kaynak: www.ogretmenler.biz

4 yorum yapılmış
  • ALİ AL.
    8 Aralık 2013 • 13:00
    İ.Ç ve İ.K den haberleri sunduk.Hepinize iyi günler.
  • bolulu
    8 Aralık 2013 • 13:00
    Geç kalındı. Bolu ya ne verdi ki. Beceriksiz. Diğer okul müdürlerini yurt dışına gitmekle suçlayan müdür efendi kendisi herkesten önce yurt dışına kaçıyor. Projelere imza atmayan adam herkesten önce Romanyaya Hollandaya koşuyor. Heyhat
  • özbolu
    13 Aralık 2013 • 13:00
    Boluya yazık oluyor. Karabük il milli eğitim müdürü gibi karizmatik, beyefendi, ve tecrübeli bir müdür vermeleri lazım.
  • RecepAlpdoan
    13 Mayıs 2017 • 11:26
    Boluu 2011 yılında, lys de iller arası sıralamada 55.sırada iken, Benim il müdürü olarak görev yaptığım 2012-2014 yılları, 2014 lys sınav sonucunda, (2 yıl sonunda), iller arası sıralamada 15.siraya yükseldiği MEB.kayitlarinda.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.