VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE BİRLİK YEMİNİ

8 Aralık 2013

AK Parti il teşkilatı yerel seçimler öncesinde seçim startını verdi. Teşkilatın tam kadro katıldığı basın ...

AK Parti il teşkilatı yerel seçimler öncesinde seçim startını verdi. Teşkilatın tam kadro katıldığı basın toplantısında il başkanı, milletvekilleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile 3 aday adayı ve tekrar aday gösterilen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz zafer yemini ettiler. Ağızlardan çıkan ortak söz ise, “El ele vererek, kapı kapı dolaşıp yerel seçimlerden tekrar zaferle çıkacağız” oldu.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’ndan düzenlenen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı ve tekrar aday gösterilen Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Belediye Başkan adayları Mücahit Kutlu, Abdullah Uzun, Tahsin Akduman, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve çok sayıda partili katıldı.  

“ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

Basın toplantısında ilk konuşmayı İl Başkanı Ömer Sayın yaptı. Sayın, “Bolu Belediye Başkanımız ve 3. dönem tekrar aday gösterilen Alaaddin Yılmaz beyi kamuoyunun huzurundan kutluyorum. Belediye Başkanımız 10 yıldan bu yana yaptığı hizmetlerle Bolu halkının gönlünde taht kurmuş ve güzel kentimizi bambaşka bir havaya sokmuştur. AK Parti Türkiye’de Belediye Başkanımız Yılmaz’da Bolu’da sürekli zirvede yer aldı. Zirvede kalmak zordur. Zirvede sert rüzgarlar eser. Biz birlik beraberlik içinde her türlü zorluğa göğüs germesini biliriz.

“AK PARTİ’NİN YOK OLMASINI İSTİYORLAR”

Ömer sayın ayrıca, “AK Parti’nin yok olmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak. Bizim diğer partilerden farkımız, bizim davamız var inandığımız değerlerimiz var. Biz bu yolda yürüyorsak el birliği gönül birlikteliği yaparak yürürüz. Aday adaylığı sürecinde 4 arkadaşımız demokratik ortamda yarıştı. Genel merkezimiz Alaaddin beyle tekrar göreve devam edeceğimizi söyledi. Bize düşen artık aday adaylığı sürecini unutarak yerel seçimlerden zaferle çıkmak olacaktır. Bu teşkilatın başaramayacağı bir şey yoktur. Bunu da başaracak güçteyiz” diye konuştu.

“DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAKTIR”

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, Türkiye’de şu anda bir kaos ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Milletimiz bu hesaplara gereken cevabı verecektir. Onların bir hesabı varsa Allah’In da milletinde bir hesabı vardır. Bolu’da yerel seçimlerde bir oy daha fazla nasıl alabilmenin hesabını yaparak çalışacağız. Alaaddin bey başarılı hizmetler yaptı ve tekrar aday gösterildi. 3. dönemde daha güzel işler yapacağından şüphem yok” dedi.  

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti Bolu Belediye Başkan aday adayı Abdullah Uzun ise, “Aday adaylığı sürecinde bir AK Partilinin alternatifi diğer bir AK Partili demiştim. Kim aday olursa olsun oyumuzu nasıl arttırmanın hesaplarını yapacağımızı dile getirmiştim. Gelinen noktada Alaaddin bey tekrar aday gösterildi. 30 Mart akşamına kadar durmadan çalışacağız. Seçimlerden vatandaşımızın desteği ile zaferle çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“ZAFER BİZİM OLACAK”

Seçim çalışmalarından kapı kapı gezeceklerini ifade eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday adayı Mücahit Kutlu ise, “Aday adaylığı sürecinde 3 arkadaşımla birlikte güzel bir yarışa girdik. Hizmet yarışında Alaaddin bey tekrar aday gösterildi. Bundan böyle kapı kapı gezerek seçimde zaferle çıkmak için çalışacağız” dedi.  

“ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”

Son olarak söz alan AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday adayı Tahsin Akduman da, “Alaaddin beye seçim sürecinde var gücümüzle destek olacağım. Elimden gelenin daha fazlasın yapmak için çalışacağım. AK Parti büyük bir aile ve bu ailede herkes birliktelik içinde çalışacaktır” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.