VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU TIR'DA HERŞEY VAR!

4 Aralık 2013

Bolu Belediyesi tarafından hizmete giren ‘Mobil Belediye’ uygulaması sayesinde mahalleleri ve sokakları gezen TIR’da vatandaşlara ...

Bolu Belediyesi tarafından hizmete giren ‘Mobil Belediye’ uygulaması sayesinde mahalleleri ve sokakları gezen TIR’da vatandaşlara çay ve kahve ikramları da başladı.

 

Kentte birçok projeyi hayata geçiren ve bu projeleri vatandaşlara daha iyi anlatabilmek için ‘Mobil Belediye’ uygulaması başlatan Bolu Belediyesi, süslediği dev TIR’la mahalleleri ve sokakları geziyor. TIR’da yer alan dev ekranda şehirde yapılan çalışmaların sesli video gösterileri yer alırken, vatandaşların da bu videolar ve broşürler sayesinde bilgilenmesi sağlanıyor. Mobil işlemlerin yapılabildiği TIR’da ücretsiz çay ve kahve ikramları da başladı. Kentte hayata geçirilen projeleri TIR’da yer alan dev ekrandan izleyen vatandaşlara belediye görevlileri tarafından kahve ikramı yapılıyor. Bu sayede vatandaşlar hem çay ve kahve içerek slayt gösterilerini izlerken hem de projeleri daha yakından tanıma fırsatı buluyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.