VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"RAKİP GÖRMÜYORUM"

30 Kasım 2013

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın tekrar adaylığı ...

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın tekrar adaylığı sonrasında meydan okudu. Mısırlıoğlu, “Biz zaten Yılmaz’ın aday olmasını istiyorduk’ diyerek, Yılmaz’ı rakip olarak görmüyorum” dedi.

HABER: Arzu Sarı -  Köroğlu Gazetesi

Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, “Biz hep Alaaddin Yılmaz’ın Belediye Başkanı Adayı olmasını istiyorduk. CHP üyeleri ve yöneticileri tarafından da Alaaddin Bey’in adaylığı sevinçle karşılandı. Bolu halkı çok iyi niyetlidir. Mutlaka hizmetlerini tamamlaması için şans verir. Bolu halkı 2 kez Yılmaz’a şans verdi. 3. şansı vereceğini hiç düşünmüyorum. Kendisi ‘rakip tanımıyorum diye ifade etse de biz de Sayın Yılmaz’ı rakip olarak tanımıyoruz. Bolu halkı gerekli cevabı verecektir. Bu net görüyoruz. Bir de bizim demokrasi anlayışımızda şu vardır. Sandıkla seçilmiş bir belediye başkanı tekrar sandıkla gitmesi kadar da doğru bir şey yoktur. Demokrasinin gereği budur. O yüzden Sayın Yılmaz’a başarılar diliyorum ama 30 Mart’ta Bolu’da bir değişim olacak. Bunu da kendisi görsün ve ona göre 30 Mart’tan sonra ne yapacağının kararını versin”

Mısırlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü…

“VATANDAŞIN TEPKİLERİ VE BEKLENTİLERİ VAR”

“Bizlerin yerel yönetimlerden vatandaş olarak beklediği ama karşılığını alamadığı bir çok sorun var. Birçok vatandaş tepkilerini dile getiriyor ve değişimin şart olduğunu bizzat açıkça destek vereceğiz demelerinden anlıyoruz. Bolu güzel bir şehir ama hak ettiği değeri alabilmiş değil. Vatandaş yoğun olarak projelerimizi soruyor. Biz zaten projelerimizi 3 ay önce bitirdik ama paylaşmadık. Seçmeniz her noktada talepler doğrultusunda anlatıyoruz. Bolu halkı artık değişim istiyor bunu net olarak görmek lazım. Ortak düşünce şu: Bolu’da biz daha rahat bir yaşam istiyoruz. Halkın cebine dokunan belediyenin vatandaşı her zaman için cebinden sanki bir ortağı ve parasını almaya çalışan bir belediye anlayışı yerine vatandaşla bütünleşen hayatın kolaylaşıp ucuzlatıldığı bir şehirde yaşamak istiyorlar. Özellikle gençlerimizden destek var. Birçok gencimiz üniversiteye hazırlanıyor ve geleceğe kaygı ile bakıyor. Sosyal anlamda imkân olmaması onların hayata bakışlarında karamsarlık yaratıyor. Bizden de belediye olarak beklenti var, görüyoruz. Benim 35 yaşımda da olduğu gördükleri için sosyal medyada da beni takip eden gençlerimiz bizim bu seçimleri kesin ve kesin kazanacağımız görüyorlar. Hatta küçük çocuklar bile ‘Baba Mehtap ablaya oyunu verir misin’ diye oy istiyor. Bunlar tabi çok güzel şeyler. Sadece çocuk ve gençler değil, kadınlarımız, emeklilerimiz, esnafımız hepsinin sorunlarını ayrı şekilde değerlendirmek gerekiyor. Bizlerde bu samimiyeti görüyorlar. Ben inanıyorum Bolu halkı 30 Mart günü sandıkta gerekli cevabı verecek. Bunun karşılığında da hiçbir zaman onları mahcup etmeyen bir belediye başkanı olacak”

1 yorum yapılmış
  • turuncu
    30 Kasım 2013 • 13:00
    alacağın oy 100 de 15 fazla alamazsınız.tarafsız biri olarak söylüyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.