VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAŞLI SOPALI SALDIRI

25 Kasım 2013

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin düzenlendiği hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan şahsın adliyeye çıkartılması sırasında ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin düzenlendiği hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan şahsın adliyeye çıkartılması sırasında zanlının yakınları gazetecilere saldırdılar. 3 gazeteci taşlı sopalı saldırıdan canlarını zor kurtardı.

D-100 karayolunda bir işyerinde bulunan 26 otomobilin aküsünü çalan N.B. isimli şahıs polisin operasyonu sonrasında yakalandı. Şahıs ifadesinin ardından savcılığa çıkartılmak üzere adliyeye getirildi. O sırada şahsın fotoğrafını çekmek isteyen İhlas Haber Ajansı Muhabiri Murat Çelik, Bolu Olay Gazetesi Muhabiri Kasım Şahin ve Detay Gazetesi Muhabiri Eren Günkaya bir anda zanlının yakınlarının saldırısına uğradı. Taş ve sopaların arasında kalan 3 gazeteci adliyenin içine kaçarak canlarını zor kurtardı. Saldırgan 10 kişi polisin müdahalesi sonrasında dağıldı.

2 yorum yapılmış
  • selçuk akyol
    24 Kasım 2013 • 13:00
    Şerefsiz insanlar, namusuyla şerefiyle helalinden ekmek parası kazanan insanların çalışmasını engelleyemezler. Hele basın emekçisiyse. arkadaşlarıma büyük geçmiş olsun. GAzeteciler her olayda bu tip vakalarla karşılaşabiliyorlar. millet çaldığına değil gazetecilerin işlerini yapmalarından utanır ve saldırırlar. bütün bunlara rağmen çalışan görevini yapıp ekmek parasını helalinden kazanan bütün basın emekçilerine selam olsun, çirkin saldırıya uğrayan meslektaşlarıma geçmiş olsun diyorum
  • NECİP YOZGATLI
    25 Kasım 2013 • 13:00
    GEÇMİŞ OLSUN MESLEKTAŞLARIM BU TÜR SALDIRILARI BİZDE İSTANBULDA YAŞADIK YİNEDE HER HANGİ BİR HABERE GİTTİĞİNİZDE BİRLİK OLUN TEDBİRLİ VE DİKKATLİ OLUN GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.