VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN SERT ÇIKIŞ...

25 Kasım 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Ben 14 haftadır Ali Hoca'nın arkasında olduğumuzu söylemiştim ama bu akşam ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Ben 14 haftadır Ali Hoca'nın arkasında olduğumuzu söylemiştim ama bu akşam (Pazartesi) yönetimden çıkacak karara herkesin saygı göstermesi lazım” dedi.

Mehmet İnceayan, “Hiç kimse başarısız olmak için görev almaz ama biraz da kendimizi sorgulamak lazım. Hem yönetim hem teknik kadro hem de futbolcularımızın kendilerini sorgulaması lazım” diye konuştu.

“UZUN UZUN MÜZAKERE YAPACAĞIZ”

Boluspor Başkanı İnceayan futbolculara borçlarının olmadığını ifade ederek, “Oyunculara hiçbir borcumuz yok. Primlerini ve alçaklarını zamanında ödüyoruz, birçok kulübün borcu var ama puan cetvelinde yeri üstlerde. Bu konuda bu akşamki yönetim kurulu toplantısında uzun müzakere yapacağız. İnşallah hayırlısı olacak” dedi.

TARAFTARA ELEŞTİRİ

“Seyirciler, takımının iyi oynamasını ve kazanmasını ister. Yönetim de bunu ister ama yönetim burada bazı şeyleri hak etmedi. Taraftarlarımız benim kadar üzülmedi. Onlar maçtan sonra kahvehanede oyun oynadı ama ben sabaha kadar uyuyamadım. Seyirciye kırgınım.”

5 yorum yapılmış
  • yuksel14
    24 Kasım 2013 • 13:00
    la va git işine..transfer komitende hocanda iş yok menejerler kakalamış sen almışsın.sen git elektrik işne bak..
  • Caner GENCER
    24 Kasım 2013 • 13:00
    Gitmesi gereken birileri varsa oda sizsiniz Başkan ! BOLUSPOR Kulübünü resmen aile meclisine çevirdiniz damadınızla birlikte !! Bu takımı sezon başında siz kurdunuz ve transferleri sizler yaptınız, şimdi tutupta birilerine fatura çıkarmayın dürüst olun. Teknik Direktör ALİ BEYKOZ kendisini ateşe atmıştır, bu saatten sonra hiç bir kulüpte iş bulamaz çünkü BOLUSPOR,un durumu ortada malum. Şuandan itibaren hem yönetimin hemde teknik heyetin İSTİFA etmesi gerekmektedir. Çünkü takımın bu kötü durumlara düşmesinin sebebi ve suçlusu Yönetim ve Teknik Heyettir. Allah rızası için defol git İNCEAYAN !!
  • yılmaz
    25 Kasım 2013 • 13:00
    ya yürü git işine.. eğer senden BOLUSPORA başkan oluyorsa BENDEN CUMHURBAŞKANI falan olması lazım ya... birazcık kafan çalışıyorsa bırak bu işi
  • yusuf dogan
    25 Kasım 2013 • 13:00
    sayın ınceayan allah askına uzulmusmuss hay allah cok uzuldum uzulmene ayıp ya kac hafta oldu halen basarıdan bılmemneden bahsedıyosunn utanın ya bız bıle halı sahada bu topcu musfettelerınden daha ıyı oynuyoruzz bu topcuları oynatamıyosanız hata sızde verırsın cezasını su ana kadar kac para ceza verdınız yaaa ulan takım dusecek halen bos konusuyonuzz bu takım duserse kına yakarsınız bır taraflarınızaa
  • engin14
    25 Kasım 2013 • 13:00
    sayın başkanım çok güzel söylüyosun futbolcuya borcumuz yok diye peki bu takım neden oynamıyo hiç düşündünüzmü yaaaa.ben size söyliyim ali hoca bu takımı kaldıramıyacak kadar acemi bir hoca ali hocanın çalıştırabileceği takımlar 3.ligde oynuyo bu hacayı siz getirdiniz takımın başına nihayet istifa ettide kurtulduk çok şükür.ordu maçında 2.yarı dimitrov gibi takımı atağa sokacak oyuncuyu çıkarıyo sahada herzaman gezinen fatih gülü alıyo varmı böyle birşey yaa sayın başkanım gökhan emreciksin neden yedek veya hiç oynatmıyosunuz şunuda söyliyim fatih şen in bu takıma hiçbir katkısı olmazzzzz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.