VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAÇAKÇILAR BUNU DA YAPTI!

25 Kasım 2013

Bolu polisi, Doğu illerinden gelen bir aracı takibe aldı. Otobanda önünü kesip iki şahsı araçtan ...

Bolu polisi, Doğu illerinden gelen bir aracı takibe aldı. Otobanda önünü kesip iki şahsı araçtan indirdikten sonra bagajda arama yaptı. Pide süsü verilen çuvalların içindeki 1 litrelik 14 adet pet şişenin içine gizlenmiş 6 kilo 673 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığına yönelik olarak Ankara- İstanbul Otoyolu üzerinde operasyon gerçekleştirdi. Doğu illerinden temin ettiği yüklü miktardaki esrar maddesini İstanbul’a sevk etmek isteyen M.Ö. ve yanındaki R.Ö.’nün içinde bulunduğu araç kontrol noktasında durduruldu. Narkotik ekipleri tarafından aracın bagajında yapılan aramalarda çuval içerisindeki tandır ekmekleri, peynir bidonu ve yoğurt bidonu içerisine kamufle edilmiş toplam 14 adet 1 litrelik pet şişeler içerisinde 6 kilo 673 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler M.Ö ile R.Ö gözaltına alınarak emniyete götürülürken, esrar maddelerine ise el konuldu. Emniyette sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen iki şahıs, tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi’ne gönderildi. 

2 yorum yapılmış
  • ekrem
    24 Kasım 2013 • 13:00
    yürübe aslanlar bolu polısı sızı kım tutar
  • melungeon14
    24 Kasım 2013 • 13:00
    ihbar olmasa babayı yakalarlar.kimbilir daha neleri geciyor.ya rakipleri yapıyor yada kendilerini yapıp.öbür taraftan daha cok geciriyorlar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.