VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİMDE TACİZ BİTMİYOR

25 Kasım 2013

Bolu, 24 Kasım öğretmenler gününün ertesinde bir bayan öğretmenin uğradığı iddia edilen taciz skandalıyla sarsıldı.

Bolu, 24 Kasım öğretmenler gününün ertesinde bir bayan öğretmenin uğradığı iddia edilen taciz skandalıyla sarsıldı. Yapılan taciz soruşturması neticesinde Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü M.K. hakkında ne karar verildiği merak ediliyor. Tacizci müdürlerin aynı il ve ilçelerde başka okullara görevlendirilmesi, “Tacizciler korunuyor mu?” şeklinde eleştirilere neden oldu.  

Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü M.K.’nin meslek lisesinde görev yapan bir bayan öğretmene tacizde bulunduğu yönündeki iddialar, Bolu’da yine gündeme bomba gibi düştü.

 İddialara göre Meslek Lisesi’nde görev yapan bir bayan öğretmen, izin almak için Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü M.K.’ya gitti. İddiaya göre M.K. kapıyı kapattıktan sonra bayan öğretmeni dudağından öpmeye kalktı. Bayan öğretmenin uyarılarına rağmen, bu davranışını sürdüren ve birkaç kez daha tekrarlayan M.K. hakkında şikayetçi olmaya karar veren bayan öğretmen, M.K.’yı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek şikayet etti. Konu ile ilgili olarak bilgi almak istediğimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri soruşturmanın hangi aşamada olduğu yönünde bir bilgi veremeyeceklerini ifade ettiler.

 Yapılan soruşturma neticesinde Yeniçağa ilçe milli eğitim müdürü M.K. hakkında ne gibi bir karar verildiği merak ediliyor.

Kaynak: bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.