VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA KARA GÜNLER..SIKINTIYA ÇARE ARANIYOR

24 Kasım 2013

Boluspor ligin dibine gitmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Manisaspor karşısında ...

Boluspor ligin dibine gitmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Manisaspor karşısında bekleneni veremedi. İskender’in sakat Alp’in de kart cezalı olduğu haftada Fatih Şen’in hatasıyla gelen gol Boluspor’u yıktı. Kırmızı beyazlı ekibimiz 1-0 mağlup olurken, kara günlerin kapısı da aralandı.

Ligde en son galibiyetini 20 Ekim’de Şanlıurfa deplasmanında alan ve dört haftadır maç kazanamayan Boluspor, kabusa son vermek için sahaya çıktığı Manisa maçında seriyi beşledi. İskender’in sakat, Alp Ergin’in ise kart cezalısı olduğu haftada Ege ekibini ağırlayan Boluspor, maça dengeli başladı. İlk dakikalarda orta saha mücadelesi şeklinde geçen maç 20’nci dakikadan sonra karşılıklı atakların geliştiği mücadele haline geldi.

BÜYÜK HATA

İlk 45 dakikada Emre Kılınç’la sol kanattan etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlı takım, aradığı golü bir türlü bulamadı. 85 dakikası pozisyonsuz geçen maçın 88’nci dakikasında Manisaspor golü buldu. Sağ kanattan ceza sahamıza gelen ortayı savunma uzaklaştırdı. Daha sonra kaptan Fatih kafayla geri pas vermek isteyince Perovic kafayı soktu ve fileleri havalandırdı 0-1. Büyük hata pahalıya patlarken, Boluspor 5 haftadır galibiyete hasret kalarak ligin dibine doğru ilerlemeye başladı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    24 Kasım 2013 • 13:00
    NE BEKLİYORSUNUZ...3.ligten derleme toplama golcü diğer takımların a-2 oyuncuları ve işleri bitmiş isimleri kalmış oyuncularla bu kadar olur...paralarını alırlar.kulaklarınıtıkarlar o kadar cibine binerler...sende kek gibi yırtınırsın türübünde..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.