VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NEFESLER TUTULDU, GÖZLER AK PARTİ GENEL MERKEZİNDE

24 Kasım 2013

HABER: MURAT ÇELİK AK Parti’de Bolu Belediye Başkanlığı için kimin aday olacağı merakla beklenirken, hafta sonu ...

HABER: MURAT ÇELİK

AK Parti’de Bolu Belediye Başkanlığı için kimin aday olacağı merakla beklenirken, hafta sonu hareketli dakikalar yaşandı. Temayül yoklaması sonrasında AK Parti Genel Merkezi ilk etapta Bolu’da 4 isimden oluşan son bir anket yaptırdı. Ankette listeden çıkartılan iki isim ve listeye eklenen iki isim dikkatlerden kaçmadı. Anketin ikinci gününde aday adayı sayısı 2’ye düşürülerek yapılan anket sonrasında ise gözler genel merkeze çevrildi. İşte yaşanan sıcak gelişmeler…

AK Parti Bolu Teşkilatı’nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül yoklaması sonrasında temayülden birinci çıkan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ikinci olarak sıralamada yerini alan Mücahit Kutlu ve aday adayı olmadıkları halde isimleri temayül yoklamasından çıkan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ile Özelleştirme İdaresi eski Başkanı İsmail Altıntaş’ın isimleri genel merkez tarafından yapılan ankette yer aldı. İsmail Altıntaş’ın ankette yer alması şaşkınlık yaratırken, Abdullah Uzun ve Tahsin Akduman isimleri temayül yoklaması sonrasında yapılan anketten çıkartıldı.

İSİMLER İKİYE DÜŞTÜ…

Özellikle Bolu’nun kenar mahallelerinde yapılan ankettin ilk gününde AK Parti’li seçmen Alaaddin Yılmaz ismi üzerinde yoğunlaşırken, anketin ikincisi Mücahit Kutlu oldu. Ankara’dan gelen anket firması yetkilileri ikinci gün aday sayısını ikiye düşürdü. Bu kez seçmene sadece Alaaddin Yılmaz ve Mücahit Kutlu isimleri soruldu.

ALAADDİN YILMAZ FARK ATTI...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, seçmenin yüzde 75’inin güven oyunu alırken, Mücahit Kutlu ise yüzde 25’lik kesimden destek alabildi. Yerel seçimler öncesinde yapılan bu anketle gözler AK Parti Genel Merkezi’ne çevrildi. AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayının gelecek hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

2 yorum yapılmış
  • Yaren
    23 Kasım 2013 • 13:00
    Ya bırakın Allah aşkına Ak Parti bolu teşkilatı bunu bilmezken siz nerden öğreniyorsunuz bolu halkını kandırmak bu kadar kolay mı sizce?
  • Mehmet
    24 Kasım 2013 • 13:00
    Mücahit bey dürüst çalışkan ve memleketi için elinden gelenin fazlasını yapacak bir insandır . Eminim Alaaddin beyfendiden daha başarılı olacaktır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.