VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNSAN MÜSFETTELERİ...

12 Kasım 2013

Bolu’da geçtiğimiz Cuma gecesi akıl almaz ve bir o kadar da insanın tüylerini diken diken ...

Bolu’da geçtiğimiz Cuma gecesi akıl almaz ve bir o kadar da insanın tüylerini diken diken eden bir olay yaşandı. Alkollü iki şahıs bir kadını zorla arabaya bindirdikten sonra ormanlık alanda tecavüz etti. İşte insanın kanını donduran olayın iç acıtan hikayesi…

Olay Cuma gecesi saat 23:30’da meydana geldi. Gölköy Kavşağı’nda bir mekanda aşırı derecede alkol alan S.B. ve A.Ç. 14 BC 505 plakalı flash marka otomobille Paşaköy Kavşağı’nda yapılan alt geçitten Paşaköy’e doğru giderken yolda yürüyen bir kadını gördüler. S.B.’nin kullandığı otomobil ismi açıklanmayan kadının yanında durdu. Alkollü iki şahıs kadını zorla arabaya bindirdiler. Korku içinde olan kadını evine bırakacaklarını söyleyen şahıslar bayanı Çakmaklar Çamlığı’nda bulunan ormanlık alana götürdüler.

AĞZINI VE KOLLARINI BANTLADILAR

S.B. ve A.Ç. kadınla zorla ilişkiye girdiler. Çaresiz kadın ağlamaya başlayınca şahıslar korkarak kadının ağzını ve kollarını ormanlık alanda bantla bağladılar. Bolu kent merkezin gelindiğinde arabanın önünde oturan A.Ç. evine gitmek üzere otomobilden indi. Arkada oturan kadın bir anda kapıyı açarak atlamak istedi. Bir süre ayakları yerde sürüklenen kadın kendini Beşkavaklar Mahallesi’nde araçtan dışarı attı. Sürücü S.B. korkarak olay yerinden kaçarken, kadın saat 01:00’da vatandaşların yardımıyla kollarındaki bantlar çözüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri görgü şahitleri ve kadının ifadesi doğrultusunda şahıslar aramaya başladılar.

45 FLASH MARKA ARACIN KAYDI ÇIKARTILDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipleri ifadeler doğrultusunda Bolu kent merkezinde bulunan flash marka araçların kayıtlarını çıkartılar. Araçların sahipleri tek tek ifadeye çağırılırken, 15’inci araçta 2 şahıs yakayı ele verdi. A.Ç’ye ait araç tecavüze uğrayan kadının ifadeleriyle örtüşünce polis A.Ç.’ye olay gecesi ile ilgili sorular sordu. Çelişkili ifadeler veren A.Ç. suçunu itiraf etti. Olayda otomobili kullanan S.B.’de sanayideki işyerinde gözaltına alındı.

Suçlarını itiraf eden ve alkollü olduklarını ifade eden şahıslar adliyeye çıkartıldı. Kadının ise şahıslardan şikayetçi olduğu ve bir süre tedavi göreceği ifade edildi.

1 yorum yapılmış
  • bolusever
    11 Kasım 2013 • 13:00
    allah kahretsin böyle insanları...inşallah adalet yerini bulur ve o kadının yaşadığı travmanın beterini yaşar bu insan müsfetteleri...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.