VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEM LAF ATTILAR, HEM BIÇAKLADILAR!

11 Kasım 2013

Bolu’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir erkek, iki kız arkadaşıyla sokakta otururken, yoldan ...

Bolu’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir erkek, iki kız arkadaşıyla sokakta otururken, yoldan geçen iki şahıs kızlara laf attı. Sözlü atışma kavgaya dönünce kızların yanındaki erkek ensesinden bıçaklandı.

 

Olay, saat 15:00 sıralarında Aktaş Mahallesi Yorday Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Y.A. isimli şahıs, iki kız arkadaşıyla birlikte sokakta oturuyordu. Bu sırada yoldan geçen A.E. ve M.E. isimli iki şahıs, kızlara laf attı. Y.A.’nın tepki göstermesi sonucu iki grup arasında kavga çıktı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.E., cebindeki bıçağı çıkartarak Y.A.’yı iki kez ensesinden bıçakladı. Yaralanan genç, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, iki şüpheli şahıs ise kaçtı. Polis ekipleri, şahısların bir apartmana girdiği ihbarı üzerine Büyük Kökez karşısında bulunan Gediklioğlu Apartmanı’na baskın yaptı. Ancak yapılan aramalarda şahıslara rastlanamadı.

Bir kişiyi ensesinden bıçakla yaralayan A.E. ve M.E. isimli iki şahsın yakalanması için polis geniş çaplı arama başlattı.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    10 Kasım 2013 • 13:00
    ne biçim adalet ne biçim hükümet yeter srtık sokaklarda serseri istemiyoruz şeriat gelsin suç işleyenler idam edilsin veya içerde3.5.yılda cıkmasın.bakıyorsun bak laf atıp sataşmak niye gençlere..önüne geleni memlekete sokarsanız olacağı bu...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.