VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANCI'DA SİLAHLI KAVGA!

9 Kasım 2013

Bolu’da aralarında husumet bulunan iki grup yolda karşılaşınca silahlar çekilirken, bir kişi silahtan çıkan kurşunla ...

Bolu’da aralarında husumet bulunan iki grup yolda karşılaşınca silahlar çekilirken, bir kişi silahtan çıkan kurşunla yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Doğancı köyü Yeni Mahalle Kanal Boyu’nda meydana geldi. E.S. ve İ.K.’nin içinde bulunduğu 14 AY 166 plakalı otomobil, Sümer Yolu’ndan şehir merkezine doğru ilerlemeye başladı. Bu sırada önlerine çıkan traktörün sürücüsü S.S.’yi fark eden otomobil sürücüsü E.S., traktöre çarptı. Kazanın ardından traktörden inen S.S., otomobil sürücüsüne tepki gösterirken, araçtan inen E.S, traktör sürücüsüne silahla iki el ateş etti. Kurşunlarla yaralanan S.S. hastaneye kaldırılırken, gerçek sonradan ortaya çıktı.

İddiaya göre, E.S. ile S.S. aile dostuydu. İki kişi arasında uzun süredir husumet vardı. Yolda ilerlerken traktördeki S.S.’yi görünce otomobili traktörün üzerine sürerek çarptıktan sonra kavgaya başladı. Polis olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

1 yorum yapılmış
  • bolu özlemi
    10 Kasım 2013 • 13:00
    Boluya noluyo böyle..herkes birbirine düşman olmuş..ben elin memleketinde korkarak yaşıyordum Bolum böle değil diyordum ama Boluyu da ne hale getirmişsiniz yazık size..küçük ama bi o kadarda büyük Bolum da böyle olaylar istemiyoruz...biz Bolu halkı olarak barış için de yaşasak nolur sanki...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.