VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN, ATA'YI ANDI...

8 Kasım 2013

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Atatürk'ü anmak, O'nu süslü sözlerle methetmek değil, koymuş olduğu ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Atatürk'ü anmak, O'nu süslü sözlerle methetmek değil, koymuş olduğu hedefe varmak için çok çalışmakla olacaktır" dedi.

 

Ali Ercoşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk'ü anmak kadar anlamanın da çok önemli olduğunu belirterek, O'nu anlamanın, fikirlerini ve düşüncelerini sözle kavramakla değil, icraatla olacağını belirtti.

"Büyük önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir" diyen Ercoşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Atatürk'ü anmak, O'nu süslü sözlerle methetmek değil, koymuş olduğu hedefe varmak için çok çalışmakla olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Yurtta sulh, Cihanda Sulh' diyerek, yurt içindeki vatandaşlarımızın rengi, ırkı, dili, dini ne olursa olsun milli birlik ve beraberlik içerisinde bir arada yaşaması, hiçbir ayrımcılığa tabi tutulmaması gerektiğini vurgulamıştır. Dünya ülkeleri ile münasebetlerimizde de dostluğun önemine dikkat çekmiştir. Bugün de ülkemiz, O'nun işaret ettiği yolda önemli mesafeler almış, almaya da devam edecektir."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.