VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ SKANDAL

8 Kasım 2013

Bolu Gündem Gazetesi’nde Kasım Şahin haberine göre Bolu Halk Eğitim Müdürlüğü’nde skandal bir olay yaşandı.

Bolu Gündem Gazetesi’nde Kasım Şahin haberine göre Bolu Halk Eğitim Müdürlüğü’nde skandal bir olay yaşandı. Kurumum müdürü Kemal Y. ile Müdür Başyardımcısı S.K’nın kurumda çalışan bayan personele yakışıksız tavırlar sergiledikleri için haklarında soruşturma açıldığı ortaya çıktı. Her iki idarecinin müdürlük yeterlilikleri kaldırılarak normal öğretmen göreviyle değişik okullara atandı.

İşte o haber..

 

Gizlilik içerisinde yürütülen soruşturmada Bolu Gündem Gazetesi, skandal olaylarla ilgili bilgilere ulaşmayı başardı. Yaklaşık bir senedir sürdüğü öğrenilen sözlü hakaretlerde, durumdan bunalan personel ile öğretmenlerin, iki ay önce Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bolu Valiliği’ne verdikleri şikayet dilekçesi ile ortaya çıktı. Kadın personellerin Merkez Müdürü K.Y ile Müdür Baş Yardımcısı S.K’nın, kendilerini sürekli odalarına çağırıp hakaret ettikleri yönünde şikayette bulundukları, şikayet üzerine Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in soruşturma başlatarak, mağdur bayanları dinlemek için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı merkeze üç müfettiş gönderdiği öğrenildi.

Olayların duyulması üzerine evli olan iki üst düzey görevli S.K ve K.Y’nin, Kurban Bayramı’ndan hemen sonra 21 Ekim tarihinde onar günlük rapor alarak izne çıktıkları belirtildi. Soruşturma sonrası haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulan idarecilerin atandıkları öğretmenlik görevlerine henüz başlamadığı haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.