VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENCECİK KIZIN FECİ SONU

8 Kasım 2013

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’ne taksiyle gelen Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler ...

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’ne taksiyle gelen Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi genç bir kız, köprüden aşağıya atladı. Ailenin kızları için geçtiğimiz günlerde polise kayıp müracaatında bulunduğu öğrenilirken, genç kızın ailesiyle tartıştıktan sonra evi terk ettiği iddia ediliyor.

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 09.00 sıralarında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde meydana geldi. Taksiye binen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Başak Özdenoğlu, köprüye geldiğinde trafiğin sıkışmasını fırsat bilerek, taksiden inip köprüden aşağıya atladı. Yaşanan olay üzerine çevredeki vatandaşlar, polise ‘bebeğiyle birlikte köprüden atladı’ şeklinde ihbarda bulundu. Hemen harekete geçen ekiplerin yaptıkları incelemede böyle bir şeyin olmadığı öğrenildi.

      Cesedi boğazın derin sularında bulunan üniversiteli genç kızın cenazesi ilk olarak Arnavutköy İskelesi'ne getirildi. Sağlık görevlilerin gelmesinin ardından, genç kızın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

       Bu sırada cenaze güvenlik botunda beklerken, yolcuların iskeleye yanaşan gemiden inmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Daha sonra savcının talimatıyla İstinye’de bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. Burada bottan indirilen cenaze, Adli Tıp aracına konularak İstinye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

       Öte yandan, genç kızın Bolu İzzet Baysal Üniversitesi’nde okuduğu ve Adapazarı’nda ailesiyle yaşadığı öğrenildi. Ayrıca ailenin kızlarının eve gelmemesiyle Salı günü kayıp müracaatında bulunduğu belirtilirken, genç kızın ailesiyle tartıştığı için evden kaçtığı iddia ediliyor.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

1 yorum yapılmış
  • semsi gülay
    25 Nisan 2014 • 11:00
    mekanı centet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.