VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TRİBÜNDEN İSTİFA SESLERİ...

6 Kasım 2013

Boluspor'un kendi sahasında Orduspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından taraftarlar daha geçtiğimiz hafta güven tazeleyen ve ...

Boluspor'un kendi sahasında Orduspor'a 2-1 mağlup olmasının ardından taraftarlar daha geçtiğimiz hafta güven tazeleyen ve yeni isimleri kadrosuna katan yönetimi istifaya davet ettiler. Teknik Direktör Ali Beykoz ise, erken oyuncu değişiklikleri ile ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Boluspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçların faturasını taraftar yönetime çıkardı. Orduspor özellikle attığı ikinci golün ardından bireysel protestolar başladı. Maçın son düdüğü ile birlikte özellikle maraton tribünde bulunan seyirciler yönetim istifa diye tezahürat yaptılar.

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz ise maç sonunda yaptığı açıklamada, erken oyuncu değişiklikleri ile ilgili eleştirilere, “Abdülkadir ilk yarı sonunda geldi ‘çok yorgunum’ dedi. Eğer maçı seyrettiyseniz de görmüşsünüzdür. İkinci yarı saha çıktıklarında oyuncularım kucaklaştıktan sonra Abdülkadir’i yanıma çağırdım. Güvenim her zaman sonsuz dedim. Bu maçı kaldırabilecek kapasitede sonuçta da yorulacak. Nihayetinde üç değişiklik oluyor, yorulduğu için ikinci değişiklik hakkımızı ondan yana kullandık. Değişiklikler aslında hamle yapmak içindir” yanıtını verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.