VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DİBE VURDUK...

6 Kasım 2013

Ligde önceki sezonlara oranla oldukça kötü bir performans ortaya koyan Boluspor sahasında Orduspor'u konuk etti.

Ligde önceki sezonlara oranla oldukça kötü bir performans ortaya koyan Boluspor sahasında Orduspor'u konuk etti. Geçen hafta MİY deplasmanından 1 puan çıkaran Boluspor lidere evinden 2-1'le boyun eğdi. İlk yarısı 1-0 sona eren maçın ikinci yarısında Orduspor farkı ikiye çıkartırken İskender'in tel golü puan almamıza yetmedi.

 

Boluspor sahasında karşılaştığı Orduspor'a karşı kalede Atacan, savunmada Sercan, Cemil, Zlatkov ve Hakan, orta sahada Alp, Emre, Dimitrov, Fatih Şen ilerde İskender ve Abdülkadir on biri ile başladı. Teknik direktör Ali Beykoz ideale yakın bir onbiri sahaya sürerken, Mersin İdmanyurdu maçında ilk onbirde sahaya sürdüğü Ali Can'ın yerine Fatih Şen'e görev verdi.

İlk 13 dakikada iki takımda kotrollü bir oyun ortaya koyarken, ilk etkili atak Boluspor'dan geldi. Bu dakika da Alp'İn ara pasında İskender'in çaprazdan vuruşu farklı şekilde auta giderken bir dakika sonra aynı oyuncunun aynı noktadan vuruşunda Orduspor kalecisi Valeriy iki hamlede topu kontrol etmeyi başardı.

ORDU TEK POZİSYONDA GOLÜ BULDU

İlk yarının 30. dakikasında Sercan sakatlanınca bu oyuncunun yerine Dixon görev aldı. İlk yarının ortalarına kadar Boluspor kalesinde fala etkili olamayan konuk Orduspor ilk tehlikeli atağında 37. dakikada Anıl ile 1-0 öne geçti. Oldukça kısır geçen ilk yarıda Orduspor bulduğu tek pozisyonda golü bulurken ekibimiz soyunma odasına 1-0 mağlup gitti. 

BOLUSPOR İKİNCİ YARIYA DİMİTROV EMRAH DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADI.

İkinci yarının ilk etkili atağı Orduspor'dan geldi. Sol kanattan yapılan ortaya Landel Hakan Arslan'a rağmen çaprazdan sert vurdu, kaleci Atacan mutlak bir golü önlemeyi başardı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Orduspor kale içine gönderilen topta İskender topa müdahale edemedi ve kırmızı beyazlılar beraberlik şansını değerlendiremedi.

ÖNCE DİREĞE SONRA ORDU DEFANSINA TAKILDIK

Maçın 54. dakikasında Emre topla içeri kat etti. sağ kanattan gelen Alp'e bıraktı onun v urulunda top üst direkten dönerken, dönen topu Emre kafa ile tamamladı Ordu defansı topu uzaklaştırmayı başardı.

ANIL'I DURDURAMADIK

İkinci yarının başlaması ile birlikte rakip kalede beraberliği arayan Boluspor kaleisnde 2. golü gördü. İlk golün sahibi Anıl sol kanattan topla ceza sahasına girer girmez vurdu aradaki farkı ikiye çıkardı.

ORHUN DAĞLARA TAŞLARA YAZDI

Maçın 65. dakikasında Alp topla sıfıra indirdi, ortaya çıkardığı topa Orhun vurdu top farklı bir şekilde auta gitti.

 

GOL ARARKEN, POZİSYON VERDİK

Orduspor'un 2. golünden sonra Boluspor konuk ekibin geri çekilmesi ile baskılı gözükse de, Orduspor yakaladığı kontra ataklarla etkili olan taraftı.

İskender umutlandırdı

Maçın 75. dakikasında Orhun'un pasında topla buluşan İskender ceza sahası çizgisi üzerinden şık bir vuruşla topu filelere göndermeyi başardı. Bu golle aradaki fark 1'e indi.

Beraberlik şansı kaçtı

Maçın 81. dakikasında sağ kanattan Emrah sıfıra kadar indi ceza sahası içinde İskender ve Emre top beklerken, Emrah'ın ortası kötü olunca ekibimiz çok önemli bir pozisyondan oldu.

Son dakikalar nefes kesti

Maçın son bölümleri adeta nefesleri kesti. Ekibimiz beraberlik golü için rakip kaleye yüklenirken bir türlü aradığı pozisyonu bulamadı. Konuk ekibin tecrübeli savunması Boluspor'a beraberlik şansını vermeyince karşılaşma 2-1 Orduspor'un lehine sonuçlandı.

 Bu mağlubiyetle 13 puanda kalan kırmızı beyazlılar ligin 13’ncü haftasında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.