VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ MEYDAN OKUDU

4 Kasım 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Ben teşkilatlarımıza güveniyorum. Öyle bir seçim kazanacağız ki, CHP Bolu’da ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Ben teşkilatlarımıza güveniyorum. Öyle bir seçim kazanacağız ki, CHP Bolu’da bir daha varım diyemeyecek hale gelecek” dedi. Yılmaz ayrıca, CHP’li yöneticiler için “Gözü dönmüş bir yapıyla karşı karşıyayız” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından yerel seçim öncesi son kez düzenlenen 4’üncü Dönem 7’inci İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Türk Halk Müziği Sanatçısı Zara’nın Bolu’da sahneye çıktığı sırada CHP’nin fener alayı organizasyonu düzenlediğini ifade ederek, “CHP, 29 Ekim için alternatif kutlama organizasyonu düzenleyerek fener alayı gerçekleştirdi. Tabi bu fener alayına her partiden pek çok kişi katıldı. Biz de zaten Zara konserini sadece Ak Partililer gelsin diye düzenlememiştik. Konsere de her düşünceden insanlar katıldı. CHP İl Başkanı ve yanındaki yöneticileri fener alayını Zara konseri ile bütünleştirerek elde mikrofonla provokasyon yaptılar. Eğer o akşam farklı olaylar çıksaydı, şu anda Bolu, Türk ve dünya kamuoyunda çok kötü anılacaktı” dedi.  

“ÖYLE BİR SEÇİM KAZANACAĞIZ Kİ, CHP BOLU’DA BİR DAHA VARIM DİYEMEYECEK!”

Yılmaz, açıklamalarının devamında ise şunları söyledi: “Ama CHP’nin Bolu’da yok olmamak için nasıl çalışacağını önümüzdeki günlerde herkes görecek. Bolu’da sağ bir partiden, sağcı bir isim olarak belediye başkanlığını kazanan ilk kişiyim. O dönemde Alaaddin Yılmaz’ı Bolu’da kimse tanımazdı. Ve Başbakanımızın sayesinde kazandım. İkinci kez yine aday oldum ve yine kazandık. Yoksa bizde yine bir şey yoktu. Ama çok az bir farkla kazandık. Sol’un artık tamamen silineceği bir seçim arifesindeyiz. Ben teşkilatlarımıza güveniyorum. Öyle bir seçim kazanacağız ki, CHP Bolu’da, ‘Bir daha varım’ diyemeyecek hale gelecektir.”

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    4 Kasım 2013 • 13:00
    sen aday olmada gör..kim kimi siliyor..senin başarından dolayı sana verecez..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.