VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ VE MÜDÜRE SERT TEPKİ

4 Kasım 2013

AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda fener alayı yürüyüşü adı ...

AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda fener alayı yürüyüşü adı altında alternatif kutlama programı düzenleyen CHP’ye izin verdikleri gerekçesiyle Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı eleştirerek, “Bizler iktidar partisiyiz ama bizim pozisyonumuzu algılayamayan yöneticiler maalesef provokasyonların yapılmasını öngöremiyorlar!”

Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Alaaddin Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda alternatif kutlama programı düzenleyen CHP’ye halkı ayrıştırdığı gerekçesiyle tepkisi dinmek bilmiyor. Ak Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 4’üncü Dönem İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan tüm Ak Partili teşkilatlara seslenen Yılmaz, CHP’ye yönelik sert ifadeleri sonrası, fener alayı yürüyüşüne izin verdikleri gerekçesiyle Bolu Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne imalı göndermelerde bulundu.

“Bolu’da 29 Ekim’de düzenlenen fener alayı adı altındaki yürüyüşe Valiliğin ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün nasıl izin verdiğini anlayabilmiş değilim” diyen Yılmaz, isim vermeksizin Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve il Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı, “Evet, bizler iktidar partisiyiz ama bizim pozisyonumuzu algılayamayan yöneticiler maalesef bu tür provokasyonların yapılmasını öngöremiyorlar” sözleriyle eleştirdi.

HABER: Mehmet Korkusuz – Bolu Ekspres Gazetesi

4 yorum yapılmış
  • Sadık Karan
    3 Kasım 2013 • 13:00
    Bir ilin Belediye Başkanı tutup hem Emniyet Müdürünü hemde Valisini eleştirebiliyor, sizde bunu haber yapıyorsunuz !!! Erdoğan başkanlık seçimine geçelim diye yırtınıyor ya, Alaaddin başkan çoktan geçti bu sisteme. Nedir bu BOLU benim edaları başkan hayırdır. 18. madde kapsamında aldığınız tapular bol onu biliyoruz ama daha Bolu'nun tamamını alamadınız, BOLU benim edaları ile ilin iki önemli bürokratına laf söylemek nedir ya!!!
  • ilker cirak
    3 Kasım 2013 • 13:00
    baskan bey kendini bolu padisahi zannediyor bolu halki 29 ekiminide kutlar fener alayinada katilir cumhuriyeti kutlamak icin baskandan ozel izinmi alacaktik.turklugunden utanmayanlarin yuruyusuydu pravakasyon dediginiz.ilker cirak
  • melungeon14
    4 Kasım 2013 • 13:00
    unutmayalım siz geldiğiniz gibi gidersiniz ama onlar.kalıcı devlet adamı...
  • melungeon14
    4 Kasım 2013 • 13:00
    yazık yazık onlar sizin gibi gelip gidici değiller devlet adamları ve kalıcılar..kendileri için çalışma ihtimalleri yok...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.