VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ HOCA MUTLU DÖNÜYOR

3 Kasım 2013

Boluspor zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanında 10 kişi kalan rakibi karşısında golsüz eşitlikle 1 puan alırken, ...

Boluspor zorlu Mersin İdmanyurdu deplasmanında 10 kişi kalan rakibi karşısında golsüz eşitlikle 1 puan alırken, Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, “Bugün istediğimizi alarak Bolu’ya dönüyoruz. Bir puan aldığımız için mutluyuz. 1 puanın bu lig için ne kadar değerli olduğunu ilerleyen haftalarda herkes görecek” dedi.

Ali Beykoz, golsüz berabere biten maç sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Karşımızda 2 haftadır kazanamayan bir Mersin İdmanyurdu takımı vardı. Bizde 2 haftadır kaybetmiyorduk. Mersin İdmanyurdu bu sene çok üst düzey bir takım. Ancak bir şansızlık yaşıyorlar. Bu şansızlığı da bizle kırmak istiyorlardı. Biz ise buraya gelirken 1 puan üzerinden hesap yapıyorduk. Eğer oyunun kontrolünü elimize alırsak atacağımız bir golle 3 puan hedefliyorduk. İstediğimiz öncelikle 1 puandı. Bunu aldık. Ancak maçın böyle zor olacağını biliyorduk” diye konuştu.

“DEGERİNİ HERKES GÖRECEK”

Beykoz sözlerine şöyle devam etti;

“Tabi Mersin İdmanyurdu takımı iyi ama bizim takımımızda dirençli, yürekli ve her şeylerini ortaya koyan futbolculardan oluşuyor. Bugün bazen acemi işler yaptık. Bunlara rağmen özellikle son dakikalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Maç iki takım içinde gitti geldi diyebilirim. Bir puan aldığımız için mutluyuz. Futbolda kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. 1 puanın bu lig için ne kadar değerli olduğunu ilerleyen haftalarda herkes görecek. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Mersin İdmanyurdu’nu da tebrik ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.