VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KONGRESİ'NDE YILDIZ'LI SÖZLER...

3 Kasım 2013

Boluspor kongresinde söz alan eski Genel Kaptan Nedret Yıldız, “Şimdiye kadar bu kürsüye çıkıp konuşma ...

Boluspor kongresinde söz alan eski Genel Kaptan Nedret Yıldız, “Şimdiye kadar bu kürsüye çıkıp konuşma yapmadım. Ancak Şu anda çok kaygan bir rampanın başındayız. Hızla dibe doğru kayabiliriz. "Ben göreve hazırım. Hep birlikte kulübün borcunu sıfırlayalım. Bir futbol kulübüne 50 metre 100 metre ölçülerinde bir antrenman sahası bile yapamayanlar kendilerini efsane başkan diye açıklayamazlar.” dedi.

Gergin geçen Boluspor Kongresinde belki de en anlamlı konuşmayı Boluspor eski Genel Kaptanı ve tesislerde büyük emeği olan Nedret Yıldız yaptı. Yıldız, “Bu tip kongreleri zor duruma gelen kulüpler yapar. Kongrenin konusu da kaynak yaratmak olduğuna göre Mehmet başkan zorda. Borç mertliği bozar. Yönetimleri hataya zorlar. İşte yönetim sezon öncesi dört tane filizi rakip takıma üç beş kuruşa verdi. Bu psikoloji altında sponsor kararında da hata yapabilir” diye konuştu.

 "EFSANE BAŞKAN YOKTUR, EFSANE YÖNETİM VARDIR"

 

“Ben bu kulübün Alibeyköyspor’un çamurlu sahalarından Kamil Ocak stadyumlarına gelen dikenli yolu çok iyi bilirim. Şu anda çok kaygan bir rampanın başındayız. Hızla dibe doğru kayabiliriz. Borç benimde yer aldığım, süper lige çıkma payesini alabilmek için hırs yapan yönetim kurullarının belli bir ilkeyle kulübü yönetmemesinden dolayı oluştu. Bunda hepimizin vebali var. Konuyla ilgili eski başkanların görüşleri alınmış. Eski başkanlar kusura bakmasın. Boluspor tarihinde efsane başkan yoktur. Efsane başkan olmaz, efsane yönetim kurulu olur. Efsane yönetim; benimde bulunduğum o takımı Alibeyköyün çamurlu sahalarından Eskişehir finaline getiren Necip Çarıkçı döneminin efsane yönetimdir. Bir futbol kulübüne 50 metre 100 metre ölçülerinde bir antrenman sahası bile yapamayanlar kendilerini efsane başkan diye açıklayamazlar”

"BEN GÖREVE HAZIRIM. HEP BİRLİKTE KULÜBÜN BORCUNU SIFIRLAYALIM"

“Eğer eski başkanlar kulübün duvarındaki çerçeveleri altın çerçeve haline getirmek istiyorlarsa, onlar gerçekten efsane başkan olmak istiyorlarsa; o gün bu gündür, bir masa etrafında toplanır, yanlarına siyasileri, başkanı, sayın Valiyi de alarak biz eski yöneticiler olmak üzere herkesi göreve çağırırlar. Ben hazırım. Söylesinler bana, senin on lira borcun var, şuraya ödeyeceksin desinler ödeyeyim. Kulübün borcunu sıfırlayalım. Ama bundan sonra kim kulübe yönetici olacaksa, bizden değil çünkü arkadaşlar duygusal davranabiliyor, bağımsız denetleme kurulunun çıkartacağı borca taahhüt vererek yönetici olsunlar. Borçsuz aldığı kulübü bir sonraki yönetime borçsuz devretsinler.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.