VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BORÇ ARTTIKÇA ARTIYOR

1 Kasım 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, Boluspor’un borcunun 4.5 milyon Tl’ye çıktığını açıkladı. Kongrede sponsorluk için yetki ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, Boluspor’un borcunun 4.5 milyon Tl’ye çıktığını açıkladı. Kongrede sponsorluk için yetki alınırken, yönetim kurulunda da değişikliğe gidildi. Eski yöneticiler borç konusunda anlaşamadı ve gergin anlar yaşandı.

Boluspor Olağanüstü Kongresi’nde konuşan Başkan Mehmet İnceayan, yola çıktıkları bazı kişilerin sözlerini tutmadıklarını ifade ederek, “Bolu küçük şehirde imkanlar dahilinde yönetime talip olduk. Kulübün itibarını korumaya çalışıyoruz. Biz de bunu yapmak ve sponsorluk anlaşması için yetki istemek için kongreye geldik. Boluspor'un bu anlaşmayla ismi değişmeyecek. Biz yıllık 2.8 milyon TL istedik. Yola çıktığımız bazı arkadaşlar sözlerini yerine getirmedi. Toplam borç 4.5 milyon TL oldu. Yeni arkadaşlarla yola devam etmek istiyoruz. Seyirci potansiyelimiz ve maç gelirlerimiz düştü. Yeni sponsorluk tekliflerine açığız. Kimse dedikodu yapmasın. Herkes tenkidini burada yapsın. Boluspor'da birlik beraberlik olmalı. Şu anda bizim kavgamız yok. Ben borçtan korkmuyorum. Elimizde kadro borcu kapatır” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.