VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN İYİCE SAÇMALADI

1 Kasım 2013

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen fener alayı gösterisinde andı kağıttan ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen fener alayı gösterisinde andı kağıttan okuması kamuoyunda yankı uyandırırken, Özcan’ın 6 Ekim 2013 tarihinde Abant TV’ye yaptığı özel bir açıklamada, “Ben her sabah evden çıkarken hem andımızı, hem de Fatiha Suresi’ni okuyup çıkıyorum” dediği ortaya çıktı.

“Milletvekili de bunu yaparsa!” başlığıyla dün Bolu Express manşetinden yayınlanan haber kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Tüm basın kuruluşlarının yaşanan kalabalığa yoğunlaştığı esnada sadece İhlas Haber Ajansı (İHA) kameralarına yansıyan o görüntüleri dün ilk kez ve sadece okuyucularla buluşturan Bolu Express Haber Merkezi, bir başka önemli ayrıntıya daha ulaştı. Milletvekili Özcan’ın 6 Ekim 2013 tarihinde, Demokratikleşme Paketi’nin açıklanması sonrası Abant TV’ye yaptığı özel açıklamada, andın kaldırılmasına bir kez daha tepki gösterdiği görüldü.

Abant TV’nin başarılı çalışanlarından Selçuk Akyol’un kamerasına yansıyan görüntülerde Özcan’ın “Ben her sabah evden çıkarken hem andımızı, hem de Fatiha Suresi’ni okuyup çıkıyorum” dediği ortaya çıktı. zcan’ın Abant TV’de yayınlanan o açıklamalarını izleyebilmek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz!

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.