VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CAVİT DEMİR SESLERİ

31 Ekim 2013

Boluspor’un Cuma günü yapılacak Olağanüstü kongresi öncesinde yönet,mde görev yapan çok sayıda yöneticinin Başkan Yardımcısı ...

Boluspor’un Cuma günü yapılacak Olağanüstü kongresi öncesinde yönet,mde görev yapan çok sayıda yöneticinin Başkan Yardımcısı Cavit Demir’e aday olması yönünde baskı yaptığı ifade edildi. Demir’in yoğun baskı içinde olduğu ve kararını vermediğini belirtildi.

www.bolugazetesi.com.tr internet sitesinin haberine göre, Cuma günü yapılacak kongre öncesi mevcut yönetim içinde bulunan bazı isimler Çağsu ve Fatma Hatun Hastanelerinin sahibi  Boluspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Demir'i başkan adayı olması için yoğun bir abluka altına aldılar.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Boluspor yönetimine girdikten sonra kesenin ağzını açan özellikle basketbol şubesine hatırı sayılır paralar veren Cavit Demir'in başkan olmasını isteyen bazı yönetim kurlu üyeleri seçime bir gün kala kulislerini arttırmış durumda. Yönetim içersinde azımsanmayacak kadar isim Cavir Demir'i başkan koltuğuna oturtmak için çalışmalarını sürdürürken Cavit Demir'in ise nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.