VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİSİKLETLİ YAYAYI EZDİ

29 Ekim 2013

Çaydurt Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Fikret Yılmaz’ın kullandığı otomobil Sanayi Kavşağı’nda bisikletli vatandaşı ezdi. Bisikletli yaya ...

Çaydurt Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Fikret Yılmaz’ın kullandığı otomobil Sanayi Kavşağı’nda bisikletli vatandaşı ezdi. Bisikletli yaya feci şekilde can verirken, ölen şahsın ayakkabıları, şapkası ve bisikleti 40 metre öteye fırladı. Sanayi esnafı cesedi tespit edebilmek için olay yerine akın etti. 

Kaza, saat 18:15 sıralarında D-100 Karayolu’nun Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine seyreden ve Çaydurt Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Fikret Yılmaz’ın kullandığı 14 DP 222 plakalı araç, bisikletle karşıya geçmek isteyen ve kimliği belirlenemeyen yayaya çarptı. Kazanın ardından kafasını önce aracın camına daha sonra da beton zemine çarpan yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Yayaya araç çarptığı haberini alan sanayi esnafı yüzlerce kişi kaza yerine koştu. Kazanın ardından çok sayıda trafik ekibi olay yerine gelerek, trafik akışını sanayi yan yoldan verdi. Hayatını kaybeden yayanın şapkası, bisikleti ve ayakkabıları 40 metre öteye fırlarken, uzun uğraşlara rağmen ceset tespit edilemedi. Ölen şahsın üzerinden kimlik de çıkmayınca polis çevredeki esnafları yardıma çağırdı. Üzeri açılan cesede bakan herkes kimliğini tespit etmeye çalıştı. Bu sırada bir esnaf cesedin ağabeyine benzediğini söyledi. Daha sonra bisiklete bakınca ağabeyinin olmadığını netleştirdi.

 Esnaflar da cesedin kimliğini tespit edemeyince polis saatlerce bekledi. Yayaya çarpan kooperatif başkanı Fikret Yılmaz gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.